skip to main content

Erbjudande med sekatör

En sekatör är trädgårdsmästarens och hobbyodlarens bästa vän, ett oumbärligt redskap för trädgården som har någon form av buskar och träd. En sekatör kan användas vid beskärning av allt från rosor till årlig beskärning av fruktträd. En bra sekatör ska klippa med hög precision och ligga bekvämt i handen. Fiskars är en tillverkare av sekatörer som ofta förekommer i erbjudanden på tidningar som t.ex. Allt om Fritidshus, Allt om Trädgård och Drömhem & Trädgård.

6 nr av Allt om trädgård + plantspade, sekatör & handskar

6 nr av Allt om trädgård + plantspade, sekatör & handskar Passa på att beställa en prenumeration på trädgårdstidningen Allt om Trädgård. Du får 6 nr för endast 159 kr.

Med på köpet följer tre stycken premier:

- Fiskars planteringsspade (Värde 50 kr)
- Fiskars sekatör (värde 159 kr)
- GardenGirl trädgårdshandskar (värde 49 kr)

Totalt värde 630 kr.

Frakt 59 kr tillkommer för leverans av dina premier.

Till erbjudandet Spara 471 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör & multisax

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör & multisax Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Deras vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 6 nr av Allt om Trädgård + en sekatör och en multisax för endast 159 kr + porto.

Din premie - sekatör & multisax

Greppvänliga sekatör med parerstång med snygg retrodesign från Nelson Garden. Perfekt för små, upprepande klipp. Utmärkt modell för mindre händer. Längd 15,5, färg grön. Värde 149 kr

Multisax Praktisk multisax från Karlstad Redskap av hög kvalitet- klipper allt från blommor till ståltråd. En klar favorit både i trädgården och köket. Värde 129 kr

Till erbjudandet Spara 473 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + handskar & sekatör från Fiskars

Allt om Trädgård 6 nr + handskar & sekatör från Fiskars Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. De inspirerar och ger handfasta råd.

Få 6 nr av Allt om Trädgård + handskar från Hestra och sekatör från Fiskars för endast 149 kr + porto.

Fiskars Sekatören är utrustad med sidoskär som ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar.

Till erbjudandet Spara 458 kr!