skip to main content

Erbjudande på Allt om Trädgård Fixa prenumeration

Fyra gånger per år ges trädgårdstidningen Allt om Trädgård FIXA ut. Ett nummer per årstid så att du får stenkoll på det som ska fixas med i din trädgård för säsongen. Odling handlar mycket om att förbereda för nästa säsong på bästa sätt.

För att du inte ska ligga steget efter kan du teckna en prenumeration på tidningen Allt om trädgård Fixa. Då får du bekvämt hem din tidning i brevlådan i god tid. Se till att nyttja ett bra prenumerationserbjudande. Vi listar den typen av erbjudanden där man får en kort prenumeration billigt och ofta en fin premie med på köpet. För trädgårdstidningar är det ofta verktyg och inredning som gör trädgårdsfixet roligare och trevligare.

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + picknickglas & hamamhandduk

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + picknickglas & hamamhandduk Allt om Trädgård FIXA hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. Tidningen vänder sig till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute.

Just nu får du 4 nr av Allt om Trädgård FIXA och en hamamhandduk & 4-pack picknickglas från Sagaform för bara 179 kr + 49 kr frakt!

Till erbjudandet Spara 529 kr!

4 nr av Allt om Trädgård Fixa + hamburgerpress från Sagaform

4 nr av Allt om Trädgård Fixa + hamburgerpress från Sagaform Ingen sommargrillning är komplett utan en hamburgare av något slag. Med Sagaforms hamburgerpress kan du göra perfekta grillburgare av antingen kött eller grönt.

Du får pressen på köpet när du beställer 4 nr av tidningen Allt om Trädgård Fixa. För hela prenumerationspaketet betalar du endast 129 kr + frakt 49 kr. Du sparar 350 kr mot ordinarie pris.

Till erbjudandet Spara 350 kr!

Allt om Trädgård Fixa 4 nr + 4 picknickglas från Sagaform

Allt om Trädgård Fixa 4 nr + 4 picknickglas från Sagaform Allt om Trädgård Fixa hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. De vänder oss till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute.

Få 4 nr av Allt om Trädgård Fixa + 4 picknickglas från Sagaform för endast 149 kr + porto.

4 härliga picknickglas från Sagaform

Rusta för picknicksäsongen! Dessa picknickglas av akrylplast tål att hänga med ut på picknick.

Till erbjudandet Spara 310 kr!