skip to main content

Erbjudande med Allt om Trädgård för ny prenumeration

Det största trädgårdsmagasinet i Norden heter Allt om Trädgård. Intresset för trädgård har ökat mycket på senare år och upplagan på trädgårdstidningen likaså. Målet med Allt om Trädgård är att ge inspiration och hjälp till alla som vill skapa sin egen drömträdgård, oavsett om det är på en balkong eller en stor lummig yta på en gård. Allt om Trädgård ges ut 15 ggr per år av Bonnier Tidskrifter AB.

Lönar sig att prenumerera på tidningen

Tidningen finns att köpa i de flesta välsorterade butiker, kiosker och matvaruaffärer. Istället för att köpa lösnummer kan du prova en prenumeration på tidningen. Det finns ofta riktigt bra erbjudanden där man inte bara får Allt om Trädgård billigare utan även fina premier på köpet. På den här sidan hittar du prenumerationserbjudanden på tidningen Allt om Trädgård som finns att tillgå just nu. Bland premierna dyker det ofta upp olika trädgårdsverktyg. Bara genom att kolla på vad de kostar att köpa inser du nog snabbt att det är förmånliga kampanjer.

6 nr av Allt om Trädgård + multisax + trädgårdshandskar + sekatör

6 nr av Allt om Trädgård + multisax + trädgårdshandskar + sekatör Allt om Trädgård är tillbaka med ett nytt och fräscht erbjudande. Se till att du är förberedd och har verktygen som gör trädgårdsarbetet lättare.

Du får 6 nr av tidningen för endast 149 kr + porto. Med på köpet får du tre fina premier. Du får en sekatör, en multisax och ett par trädgårdshandskar.

Till erbjudandet
Du sparar: 492 kr