skip to main content

Erbjudande med Allt om Trädgård för ny prenumeration

Det största trädgårdsmagasinet i Norden heter Allt om Trädgård. Intresset för trädgård har ökat mycket på senare år och upplagan på trädgårdstidningen likaså. Målet med Allt om Trädgård är att ge inspiration och hjälp till alla som vill skapa sin egen drömträdgård, oavsett om det är på en balkong eller en stor lummig yta på en gård. Allt om Trädgård ges ut 15 ggr per år av Bonnier Tidskrifter AB.

Lönar sig att prenumerera på tidningen

Tidningen finns att köpa i de flesta välsorterade butiker, kiosker och matvaruaffärer. Istället för att köpa lösnummer kan du prova en prenumeration på tidningen.

Det finns ofta riktigt bra erbjudanden där man inte bara får Allt om Trädgård billigare utan även fina premier på köpet. På den här sidan hittar du prenumerationserbjudanden på tidningen Allt om Trädgård som finns att tillgå just nu.

Bland premierna dyker det ofta upp olika trädgårdsverktyg. Bara genom att kolla på vad de kostar att köpa inser du nog snabbt att det är förmånliga kampanjer.

Allt om Trädgård 6 nr + handskar, sekatör & multisax

Allt om Trädgård 6 nr + handskar, sekatör & multisax Allt om Trädgård hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. Tidningen vänder sig till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute.

Detta får du:
√ 6 nr av Allt om Trädgård
√ Sekatör - Singlestep sekatör från Fiskars för klippning av färska kvistar och grenar. Stadiga handtag som ger bra grepp. Beläggningen på det klippande skäret minskar friktion.
√ Multisax - Praktisk multisax av hög kvalité från Karlstad Redskap som klipper allt från blommor till ståltråd.
√ Trädgårdshandskar - från Tegera med en vattenavvisande innerhand för allround-arbeten. Handsken är smidig, slitstark och ger ett bra grepp och fingertoppskänsla.

Det blir ditt för endast 149 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Spara 532 kr!

6 nr av Allt om Trädgård + handskar, handkräm & handduk

6 nr av Allt om Trädgård + handskar, handkräm & handduk Just nu! Få 6 nr av Allt om trädgård samt trädgårdshandskar + handkräm + 2 st handdukar för bara 159 kr - du sparar över 500 kr!

Detta får du:
√ 6 nr av Allt om trådgård
√ Handdukar från The Hamptons Company - 2 st härliga vita gästhanddukar i 100% bomullsfrotté.
√ Handkräm från Crabtree & Evelyn - En härlig handkräm som vårdar och återfuktar dina händer. Härlig doft av lavendel, salvia, rosmarin och timjan.
√ Trädgårdshandske från Garden Girl - En mycket bekväm handske med extra bra fingertoppkänsla. Doppad i syntetiskt gummi (nitril), gör den extra slitstark och vattenavisande.
√ Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Allt om Trädgård i digitalt format för din iPhone/iPad!

Till erbjudandet Spara 500 kr!

Spara 503 kr på 6 nr av Allt om trädgård

Spara 503 kr på 6 nr av Allt om trädgård Få 3 praktiska trädgårdsredskap på köpet med Allt om Trädgård. Allt om Trädgård har de vassaste experterna och de bästa idéerna, de nyaste växterna och prylarna som gör det gröna livet snyggare i trädgård, på altan och balkong.

Allt detta får du:

√ 6 nr av Allt om trädgård
√ Greppvänlig sekatör - Lady, från Nelson Garden. Värde 149:-
√ Praktisk multisax från Karlstad Redskap. Värde 129:-
√ Planteringsspade från Fiskars. Värde 50:-
√ Tidningen digitalt

Du sparar i allt 503 kr!

Det blir ditt för endast 149 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 503 kr!