skip to main content

Erbjudande med Allt om Trädgård för ny prenumeration

Det största trädgårdsmagasinet i Norden heter Allt om Trädgård. Intresset för trädgård har ökat mycket på senare år och upplagan på trädgårdstidningen likaså. Målet med Allt om Trädgård är att ge inspiration och hjälp till alla som vill skapa sin egen drömträdgård, oavsett om det är på en balkong eller en stor lummig yta på en gård. Allt om Trädgård ges ut 15 ggr per år av Bonnier Tidskrifter AB.

Lönar sig att prenumerera på tidningen

Tidningen finns att köpa i de flesta välsorterade butiker, kiosker och matvaruaffärer. Istället för att köpa lösnummer kan du prova en prenumeration på tidningen.

Det finns ofta riktigt bra erbjudanden där man inte bara får Allt om Trädgård billigare utan även fina premier på köpet. På den här sidan hittar du prenumerationserbjudanden på tidningen Allt om Trädgård som finns att tillgå just nu.

Bland premierna dyker det ofta upp olika trädgårdsverktyg. Bara genom att kolla på vad de kostar att köpa inser du nog snabbt att det är förmånliga kampanjer.

5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr

5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. De inspirerar och ger handfasta råd. Allt om Trädgårds vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr.

Till erbjudandet Spara 149 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + handskar & sekatör från Fiskars

Allt om Trädgård 6 nr + handskar & sekatör från Fiskars Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. De inspirerar och ger handfasta råd.

Få 6 nr av Allt om Trädgård + handskar från Hestra och sekatör från Fiskars för endast 149 kr + porto.

Fiskars Sekatören är utrustad med sidoskär som ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar.

Till erbjudandet Spara 458 kr!