skip to main content

Powerbank på köpet som tidningspremie

Med en powerbank kan man ladda sin mobil, smartwatch eller trådlösa hörlurar var som helst. Powerbanks är vanliga som premie till nya prenumeranter av tidningar. På den här sidan lägger vi upp tipsen där du kan få din nya powerbank gratis som tidningspremie.

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i Nu slipper du få slut på batteri när du är på språng. Med denna kraftfulla powerbank kan du snabbt ladda din telefon eller surfplatta. Du får den på köpet när du beställer en prenumeration på PC-tidningen.

Kapacitet: 10 000 mAh
2 USB-utgångar
Digital display
Mått: 150 x 70 x 48 mm
USB-kabel för laddning medföljer.

Värde: 399 kr.

Välj om du vill ha 2 nr av tidningen för 99,50 kr + porto eller 6 nr för 199,50 kr. Portot ligger på 49,50 kr oavsett ditt prenumerationsval.

Till erbjudandet Spara 479 kr!

M-magasin 6 nr + scarf + powerbank + lipgloss från Clarins

M-magasin 6 nr + scarf + powerbank + lipgloss från Clarins Passa på att starta en kort prenumeration på tidningen M-magasin. I det här erbjudandet får du 6 nummer av tidningen hem i brevlådan.

Med på köpet följer de fina premierna som är en scarf, en powerbank och en lipgloss från Clarins.

Du får en en klassisk prickig sidenscarf som en härlig accessoar! 100% siden i storlek 50x50 cm. Handtvätt. Värde 250 kr

Bärbar extraladdare som ser ut som ett läppstift - ett perfekt tillbehör att ha med sig på resande fot. Ladda den hemma och ta med i väskan. Värde 299 kr

Clarins lipgloss som är mångas favorit, en kombination av läppglans och läppbalsam. Färg 01 rose. Volym 5ml.

Till erbjudandet Spara 988 kr!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + powerbank med Quick Charge

Illustrerad Vetenskap 2 nr + powerbank med Quick Charge Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa - från jordens djupaste rav till universets yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Kraftfull powerbank med Quick Charge för 69 kr + 39 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 447 kr!