skip to main content

Erbjudande på PC-tidningen som prenumeration

Datorer är en del av både arbete och fritid för de flesta människor. Med PC-tidningen kan du hålla dig uppdaterad om det senaste inom datorvärlden.

Det är en av Sveriges mest köpa datortidning. Kanske är det för deras enkla steg-för-steg guider som kan tillämpas utan djupare datorkunskap. Testerna i PC-tidningen är en omtyckt sektion och värdefull för den som funderar på att köpa nytt eller uppgradera befintlig datorutrustning.

18 nr per år i prenumeration

PC-tidningen ges ut av Bonnier publications och utkommer 18 ggr per år. Varje nummer är på ca 80-90 sidor och som prenumerant missar du inga nummer. Om du vill börja prenumerera är det smart att nyttja ett prenumerationserbjudande. Inte sällan får man de första tidningarna till lägre än halva priset och med följer också en fin premie.

2 nr av PC-tidningen + Mitilux proffskikare

2 nr av PC-tidningen + Mitilux proffskikare PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Just nu får du 2 nummer av PC TIDNINGEN + Mitilux Proffskikare för 59,50 kr.

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Till erbjudandet Spara 966 kr!

PC-tidningen 2 nr + SUKIYAKI knivset

PC-tidningen 2 nr + SUKIYAKI knivset Få hjälp att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator med hjälp av PC TIDNINGEN.

Beställ 2 nummer av PC TIDNINGEN + SUKIYAKI knivset för 59,50 kr!

Nordisk design möter japansk tradition i detta nya knivset från SUKIYAKI. Exceptionell skärpa och balans gör ditt arbete i köket till ett sant nöje.

Till erbjudandet Spara 465 kr!

PC-tidningen 2 nr + N´arctic fiberjacka

PC-tidningen 2 nr + N´arctic fiberjacka PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Beställ 2 nummer av PC TIDNINGEN + N´arctic fiberjacka för 59,50 kr!

Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden.

Till erbjudandet Spara 765 kr!