skip to main content

Erbjudande på PC-tidningen som prenumeration

Datorer är en del av både arbete och fritid för de flesta människor. Med PC-tidningen kan du hålla dig uppdaterad om det senaste inom datorvärlden.

Det är en av Sveriges mest köpa datortidning. Kanske är det för deras enkla steg-för-steg guider som kan tillämpas utan djupare datorkunskap. Testerna i PC-tidningen är en omtyckt sektion och värdefull för den som funderar på att köpa nytt eller uppgradera befintlig datorutrustning.

18 nr per år i prenumeration

PC-tidningen ges ut av Bonnier publications och utkommer 18 ggr per år. Varje nummer är på ca 80-90 sidor och som prenumerant missar du inga nummer. Om du vill börja prenumerera är det smart att nyttja ett prenumerationserbjudande. Inte sällan får man de första tidningarna till lägre än halva priset och med följer också en fin premie.

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i Nu slipper du få slut på batteri när du är på språng. Med denna kraftfulla powerbank kan du snabbt ladda din telefon eller surfplatta. Du får den på köpet när du beställer en prenumeration på PC-tidningen.

Kapacitet: 10 000 mAh
2 USB-utgångar
Digital display
Mått: 150 x 70 x 48 mm
USB-kabel för laddning medföljer.

Värde: 399 kr.

Välj om du vill ha 2 nr av tidningen för 99,50 kr + porto eller 6 nr för 199,50 kr. Portot ligger på 49,50 kr oavsett ditt prenumerationsval.

Till erbjudandet Spara 479 kr!

PC-tidningen ger dig en Wi-Fi repeater på köpet

PC-tidningen ger dig en Wi-Fi repeater på köpet PC-tidningen är Nordens största datortidning med massor av tips om rätt utrustning och utbyte av sin dator.

Beställ 3, 6 eller 9 nummer av PC TIDNINGEN + Wi-Fi repeater från 129,50 kr!

Ta med dig musiken, podcasten eller filmen överallt med denna trådlösa högtalare som även kan användas som hållare till din surfplatta eller telefon.

Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma.

Till erbjudandet Spara 639 kr!