skip to main content

Erbjudande på PC-tidningen som prenumeration

Datorer är en del av både arbete och fritid för de flesta människor. Med PC-tidningen kan du hålla dig uppdaterad om det senaste inom datorvärlden.

Det är en av Sveriges mest köpa datortidning. Kanske är det för deras enkla steg-för-steg guider som kan tillämpas utan djupare datorkunskap. Testerna i PC-tidningen är en omtyckt sektion och värdefull för den som funderar på att köpa nytt eller uppgradera befintlig datorutrustning.

18 nr per år i prenumeration

PC-tidningen ges ut av Bonnier publications och utkommer 18 ggr per år. Varje nummer är på ca 80-90 sidor och som prenumerant missar du inga nummer. Om du vill börja prenumerera är det smart att nyttja ett prenumerationserbjudande. Inte sällan får man de första tidningarna till lägre än halva priset och med följer också en fin premie.

2 nr av PC-tidningen + 360-grader övervakningskamera

2 nr av PC-tidningen + 360-grader övervakningskamera Just nu får du 2 nummer av PC TIDNINGEN + 360-grader övervakningskamera för 59,50 kr.

Nu kan du sluta oroa dig när du åker hemifrån! Håll koll på objudna gäster eller ensamma husdjur med en praktisk 360-graders övervakningskamera.

IP-övervakningskameran ger dig ökad säkerhet och trygghet när du inte är hemma.

Se till att beställa idag innan premien har tagit slut i lager.

Till erbjudandet Spara 719 kr!

PC-tidningen 2 nr + trådlös laddare till smartphone

PC-tidningen 2 nr + trådlös laddare till smartphone Få hjälp att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator med hjälp av PC TIDNINGEN.

Beställ 2 nummer av PC-tidningen + trådlös laddare till smartphone för 59,50 kr + porto!

Med en trådlös laddare slipper du leta efter den rätta sladden varje gång du ska ladda olika telefoner. Placera den trådlösa laddningsplattan på en passande plats i ditt hem och sätt den medföljande strömförsörjaren i kontakten. Nu kan du bara lägga din telefon på plattan när den ska laddas.

Till erbjudandet Spara 715 kr!

Beställ 3 av PC Tidningen och få ficktjuvssäker ryggsäck

Beställ 3 av PC Tidningen och få ficktjuvssäker ryggsäck Nu kan du tryggt ha dina värdesaker liggande i ryggsäcken. Den ficktjuvssäkra ryggsäcken Outpack är en funktionell ryggsäck, som skyddar dig mot tjuvar. Ryggsäcken är tillverkad i ett kraftigt och slitstarkt material, som är svårt att skära upp.

Beställ 3 eller 6 nummer av PC TIDNINGEN + ficktjuvssäker ryggsäck med hänglås från 99,50 kr!

Till erbjudandet Spara 1013 kr!

Fler erbjudanden med PC-tidningen