skip to main content

Erbjudande på PC-tidningen som prenumeration

Datorer är en del av både arbete och fritid för de flesta människor. Med PC-tidningen kan du hålla dig uppdaterad om det senaste inom datorvärlden.

Det är en av Sveriges mest köpa datortidning. Kanske är det för deras enkla steg-för-steg guider som kan tillämpas utan djupare datorkunskap. Testerna i PC-tidningen är en omtyckt sektion och värdefull för den som funderar på att köpa nytt eller uppgradera befintlig datorutrustning.

18 nr per år i prenumeration

PC-tidningen ges ut av Bonnier publications och utkommer 18 ggr per år. Varje nummer är på ca 80-90 sidor och som prenumerant missar du inga nummer. Om du vill börja prenumerera är det smart att nyttja ett prenumerationserbjudande. Inte sällan får man de första tidningarna till lägre än halva priset och med följer också en fin premie.

PC-tidningen 2 nr + klockradio med trådlös laddning

PC-tidningen 2 nr + klockradio med trådlös laddning PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Beställ 2 av PC-tidningen + Bluetooth-klockradio med trådlös laddning for 149 kr inkl. porto.

Till erbjudandet Spara 637 kr!

2 nr av PC-tidningen + Bluetooth tangentbord för 149 kr

2 nr av PC-tidningen + Bluetooth tangentbord för 149 kr För endast 149 kr får du både 2 nr av PC-tidningen och ett trådlöst tangentbord med Bluetooth (värde 299 kr).

Det praktiska Bluetooth-tangentbordet har en storlek som gör att det ryms i väskan tillsammans med din surfplatta och det har samma sorts tangenter som din bärbara dator.

Till erbjudandet Spara 382 kr!

PC-tidningen 2 nr + Bluetooth gimbalstabilisator

PC-tidningen 2 nr + Bluetooth gimbalstabilisator PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Få 2 nr av PC-tidningen + Bluetooth gimbalstabilisator för 168 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Nu är det äntligen slut på skakiga och oskarpa bilder och videor som är gjorda med telefonen. Lösningen är den här smarta gimbalstabilisatorn som är perfekt för att hålla din smartphone stabil när du filmar.

Till erbjudandet Spara 713 kr!

Fler erbjudanden med PC-tidningen