skip to main content

Fynda porslin i kampanjer online

Ett smart sätt att få billigt märkesporslin på är genom att nyttja kampanjer online. Vi listar till exempel tidningserbjudanden där man kan få porslinsmuggar, tallrikar, kannor och skålar på köpet. Ofta är det Rörstrand, Arabia eller andra kända nordiska porslinsmärken som är med.

Fyrklövern välkomstpaket med porslin för 129 kr

Fyrklövern välkomstpaket med porslin för 129 kr ileadTill alla nya kunder ger Fyrklövern en rejäl rabatt på första delarna i en ny servis. Man får 3-4 delar av porslin för endast 129 kr. Vissa set är värda över 1000 kr så rabatten är påtaglig!

Du kan se alla serviser som ingår i nykundserbjudandet på deras välkomstsida. Där finns till exempel set med porslin från Fyrklövern Celebration, Kaprifol och Norma. Även temaserviser som Åsas tomtejul och Lace by Lars Wallin.

Gå vidare för att se bilder och välja ditt porslinsset.

Till erbjudandet Spara 967 kr!

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand I detta erbjudande på Gård & Torp får du 5 nr för endast 249 kr. Med på köpet följer 2 fina muggar ur Rörstrands serie Ostindia.

Ostindia muggar

De två vackra muggarna är från serien Ostindia Floris, perfekta till kaffe eller te. Ostindia Floris är skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder och serien är en förnyelse av Rörstrands gamla serie Ostindia.

Totala värdet på hela erbjudandet är 788 kr. Du betalar endast 249 kr + frakt 49 kr för dina premier.

Till erbjudandet Spara 524 kr!