skip to main content

Lantliv erbjudande på prenumeration med premie

Tidningen Lantliv är ett magasin fyllt med inspiration för den som drömmer om att skapa ett liv med lantliga influenser. Man behöver inte bo på landet för att tillämpa delar av en lantlig livsstil. En lägenhet mitt i stan kan ha en lantlig inredning med shabby chic möbler och romantiska detaljer från landet.

I Lantliv får prenumeranter 14 ggr per år ta del av inredning, mode, trädgårdar och recept på god lantlig mat och dryck. Tidningen ges ut av LRF Media och kan köpas i de flesta välsorterade butiker eller tidningskiosker. Bekvämare är dock att göra beställningen online. För att du ska få bästa erbjudandet samlar vi här Lantlivs aktuella kampanjer på prenumerationer.

Lantlivs aktuella tidningserbjudanden med premier

Ett tidningserbjudande består ofta av ett mindre antal tidningsnummer och en fin premie. Premien är oftast något trevligt du kan inreda med hemma. Oavsett premien är det alltid billigare att börja en prenumeration på det här sättet. Man får en bra rabatt som ny prenumerant på Lantliv.

Hamamhandduk, handtvål & handkräm på köpet med Lantliv

Hamamhandduk, handtvål & handkräm på köpet med Lantliv Allt detta får du i aktuella erbjudandet på tidningsprenumeration av Lantliv:

- 6 nummer av Lantliv. Värde 414 kr.
- Hamamhandduk i grå 100% bomull. Mått: 70x140 cm. Värde 249 kr
- Savon de Marseille Karité handtvål. Storlek 300 ml. Värde 179 kr
- Savon de Marseille Karité handkräm. Volym 30 ml. Värde 79 kr

Du betalar endast 299 kr + porto för hela prenumerationspaketet, inklusive din fina premier som skickas separat.

Till erbjudandet Spara 622 kr!

Lantliv 6 nr + tvål & handkräm från Savon de Marseille

Lantliv 6 nr + tvål & handkräm från Savon de Marseille Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Lantliv
√ Handdukar - 2-pack frottéhanddukar i 100% bomull. Handdukarna är i en varm grå färg och passar lika bra i köket som i badrummet. Mått: 30x50 cm. Värde 99 kr.
√ Savon de Marseille Karité handtvål - Berikat med närande sheasmör, blir denna flytande Marseille-tvål ett lätt och krämigt skum för att försiktigt rengöra huden utan att torka ut det. Storlek 300ml PET flaska. Värde 179 kr.
√ Savon de Marseille Karité handkräm - En handkräm berikad med 20% näringsgivande sheasmör. Karité Hand Cream har en lätt textur som lämnar händerna mjuka och lena. Volym 30 ml. Värde 79 kr.
√ Tidningen i digitalt format

Ditt för endast 299 kr + 69 kr i porto!

Till erbjudandet Spara 472 kr!

Lantliv 6 nr + hammamhandduk & doftljus

Lantliv 6 nr + hammamhandduk & doftljus Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lantlig livsstil, oavsett om man bor i stan eller på landet.

Få 6 nr av Lantliv + härlig hammamhandduk i grått & et svart doftljus för endast 299 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 306 kr!

Fler erbjudanden med Lantliv