skip to main content

Lantliv erbjudande på prenumeration med premie

Tidningen Lantliv är ett magasin fyllt med inspiration för den som drömmer om att skapa ett liv med lantliga influenser. Man behöver inte bo på landet för att tillämpa delar av en lantlig livsstil. En lägenhet mitt i stan kan ha en lantlig inredning med shabby chic möbler och romantiska detaljer från landet.

I Lantliv får prenumeranter 14 ggr per år ta del av inredning, mode, trädgårdar och recept på god lantlig mat och dryck. Tidningen ges ut av LRF Media och kan köpas i de flesta välsorterade butiker eller tidningskiosker. Bekvämare är dock att göra beställningen online. För att du ska få bästa erbjudandet samlar vi här Lantlivs aktuella kampanjer på prenumerationer.

Ett tidningserbjudande består ofta av ett mindre antal tidningsnummer och en fin premie. Premien är oftast något trevligt du kan inreda med hemma. Oavsett premien är det alltid billigare att börja en prenumeration på det här sättet. Man får en bra rabatt som ny prenumerant på Lantliv.

Lantlivs aktuella tidningserbjudanden med premier

Lantliv 6 nr + 2 hamam-handdukar

Lantliv 6 nr + 2 hamam-handdukar Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Just nu kan du spara över 600 kr på detta erbjudande från Lantliv!

Allt detta får du:
√ 6 nr av Lantliv
√ 2 härliga hamam-handdukar i 100 % bomull
√ Tidningen i digitalt format

Ditt för endast 299 kr + porto!

Till erbjudandet
Du sparar: 613 kr

Lantliv 6 nr + handdukar, tvål & handkräm

Lantliv 6 nr + handdukar, tvål & handkräm Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Allt detta får du för endast 299 kr:
- 6 nr av Lantliv
- 2 st härlig vita gästhanddukar i 100% bomullsfrotté från The Hamptons Company
- Handtvål från Savon de Marseille i den populära doften Cotton Flower
- Handkräm från Savon de Marseille i samma härliga doft som tvålen
- Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad

Till erbjudandet
Du sparar: 638 kr