skip to main content

Lantliv erbjudande på prenumeration med premie

Tidningen Lantliv är ett magasin fyllt med inspiration för den som drömmer om att skapa ett liv med lantliga influenser. Man behöver inte bo på landet för att tillämpa delar av en lantlig livsstil. En lägenhet mitt i stan kan ha en lantlig inredning med shabby chic möbler och romantiska detaljer från landet.

I Lantliv får prenumeranter 14 ggr per år ta del av inredning, mode, trädgårdar och recept på god lantlig mat och dryck. Tidningen ges ut av LRF Media och kan köpas i de flesta välsorterade butiker eller tidningskiosker. Bekvämare är dock att göra beställningen online. För att du ska få bästa erbjudandet samlar vi här Lantlivs aktuella kampanjer på prenumerationer.

Lantlivs aktuella tidningserbjudanden med premier

Ett tidningserbjudande består ofta av ett mindre antal tidningsnummer och en fin premie. Premien är oftast något trevligt du kan inreda med hemma.

Oavsett premien är det alltid billigare att börja en prenumeration genom en kampanj. Man får en bra rabatt som ny prenumerant på Lantliv.

6 nr av Lantliv + 2 st Swedish Grace skålar + linnehanddukar

6 nr av Lantliv + 2 st Swedish Grace skålar + linnehanddukar I den här tidningskampanjen har Bonnier kostat på rejält. De bjuder nya prenumeranter flera premier. Beställer du 6 nr av tidningen Lantliv får du 2 st skålar ur serien Swedish Grace och 2 st linnehanddukar. Du får också tillgång till massor av andra tidningar digitalt i ARCY-appen.

Till erbjudandet Spara 790 kr!

Lantliv 6 nr + exklusiva produkter från Lexington

Lantliv 6 nr + exklusiva produkter från Lexington Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet. I Lantliv bjuder de på inspirerande inredning, härligt mode, god mat och dryck, underbara resor, vackra trädgårdar och intervjuer med spännande människor.

Beställ 6 nr av Lantliv för endast 299 kr + porto och få exklusiva produkter från Lexington + gratis tillgång till ARCY.

Du får 2 handdukar och handtvål från Lexington som gåva.

Till erbjudandet Spara 620 kr!

6 nr av Lantliv för 299 kr + 4 champagneglas från littala

6 nr av Lantliv för 299 kr + 4 champagneglas från littala I denna kampanj på tidningen Lantliv får du en prenumeration på 6 nr för 299 kr. Med på köpet följer premien från Iittala - 4 st fina Essence champagneglas (21 cl).

Den höga och smala kupan ger en elegant touch åt alla tillfällen samtidigt som den gör att champagnen håller sig kall och behåller sitt typiska bubbelmönster.

Frakt tillkommer med 99 kr för leverans av premien.

Till erbjudandet Spara 874 kr!

Fler erbjudanden med Lantliv