skip to main content

Lantliv erbjudande på prenumeration med premie

Tidningen Lantliv är ett magasin fyllt med inspiration för den som drömmer om att skapa ett liv med lantliga influenser. Man behöver inte bo på landet för att tillämpa delar av en lantlig livsstil. En lägenhet mitt i stan kan ha en lantlig inredning med shabby chic möbler och romantiska detaljer från landet.

Lantlivs aktuella tidningserbjudanden med och utan premier

Ett tidningserbjudande består ofta av ett mindre antal tidningsnummer och en fin premie. Premien är oftast något trevligt du kan inreda med hemma.

Oavsett premien är det alltid billigare att börja en prenumeration genom en kampanj. Man får en bra rabatt som ny prenumerant på Lantliv, även utan premie.

2 nr av Lantliv Mat & Vin för 129 kr

2 nr av Lantliv Mat & Vin för 129 kr

ileadFå massor av inspiration till god mat och dryck med tidningen Lantliv Mat & Vin. Just nu kan du prova 2 nr av tidningen...

Öppna erbjudandet

Mer om Lantliv tidningsprenumeration

I Lantliv får prenumeranter 14 ggr per år ta del av inredning, mode, trädgårdar och recept på god lantlig mat och dryck. Tidningen ges ut av LRF Media och kan köpas i de flesta välsorterade butiker eller tidningskiosker. Bekvämare är dock att göra beställningen online. För att du ska få bästa erbjudandet samlar vi här Lantlivs aktuella kampanjer på prenumerationer.