skip to main content

Erbjudande med Placeringsguiden

Tidningen Placeringsguiden är en systertidning till Privata Affärer och vänder sig till de riktigt aktie- och fondintresserade. Som läsare av Placeringsguiden får man både köp- och säljrekommendationer. Tidningen kommer ut 11 ggr per år och ges ut av Bonnier Förlag.

De som är skribenter för Placeringsguiden har lång erfarenhet av placeringar och investeringar. Det gör att artiklarna och guiderna väger ganska tungt hos många privatinvesterare. Du som läsare kan grotta ner dig i konkreta råd om allt från aktier och fonder till råvaror och alternativa placeringar. Tidningen bygger och följer upp sin egen modellportfölj med placeringar som du kan kopiera om du vill.

Vad som är hönan och ägget låter vi vara osagt. Det står dock klart att över 20% av läsarna av Placeringsguiden har mer än 4 miljoner i placerbart kapital.

Privata Affärer 6 nr + 2 nr av PLG, plånbok & ficklampa

Privata Affärer 6 nr + 2 nr av PLG, plånbok & ficklampa Privata Affärer - Sveriges ledande privatekonomiska magasin ger oberoende och konkreta råd inom placeringar som aktier och fonder samt lån, boende, vardagsjuridik och skatter.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Privata Affärer
√ 2 nr av Placeringsguiden
√ Skimningsskyddad plånbok i skinn
√ Titanfärgad ficklampa
√ Tidningen digitalt i din iPad/iPhone

Totalt värde 1252 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + 69 kr porto!

Till erbjudandet Spara 1053 kr!

4 nr av Placeringsguiden + praktiskt väderstation

4 nr av Placeringsguiden + praktiskt väderstation Sveriges ledande börstidning för köpstarka och aktiva placerare. Du får 4 nr hem i brevlådan för endast 199 kr + porto. Med på köpet följer en fin premie:

Trådlös väderstation med klocka!

Det här är vad vi kallar en riktig väderstation. Mäter ute- och innetemperatur digitalt med en trådlös utomhussensor med en räckvidd på 30 meter. Inget trassel med sladdar! Värde 300 kr.

Till erbjudandet Spara 457 kr!

Privata Affärer 6 nr + 2 nr av PLG, powerbank och bok

Privata Affärer 6 nr + 2 nr av PLG, powerbank och bok Privata Affärer erbjuder läsaren analytiska reportage som ger dig större kunskap om bland annat aktier och fonder samt lån, bostad och pension. Börja prenumerera på Privata Affärer och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Allt detta får du:
√ 6 nr av Privata Affärer
√ 2 nr av Placeringsguiden
√ Powerbank. Värde 250 kr
√ Boken "Såhär blir du miljonär i hängmattan" av Per H Börjesson. Värde 60 kr
√ Tidningen digitalt i din iPad/iPhone

Totalt värde 962 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + 79 kr porto!

Till erbjudandet Spara 763 kr!

Fler erbjudanden med Placeringsguiden