skip to main content

Erbjudande med Placeringsguiden

Tidningen Placeringsguiden är en systertidning till Privata Affärer och vänder sig till de riktigt aktie- och fondintresserade. Som läsare av Placeringsguiden får man både köp- och säljrekommendationer. Tidningen kommer ut 11 ggr per år och ges ut av Bonnier Förlag.

De som är skribenter för Placeringsguiden har lång erfarenhet av placeringar och investeringar. Det gör att artiklarna och guiderna väger ganska tungt hos många privatinvesterare. Du som läsare kan grotta ner dig i konkreta råd om allt från aktier och fonder till råvaror och alternativa placeringar. Tidningen bygger och följer upp sin egen modellportfölj med placeringar som du kan kopiera om du vill.

Vad som är hönan och ägget låter vi vara osagt. Det står dock klart att över 20% av läsarna av Placeringsguiden har mer än 4 miljoner i placerbart kapital.

6 nr av Privata Affärer + 2 nr av Placeringsguiden

6 nr av Privata Affärer + 2 nr av Placeringsguiden Se till att du är påläst om olika placeringsalternativ. Med rätt kunskap och pengar i eller utanför marknaden kan du bygga dig en förmögenhet på lång sikt. Beställ 6 nr av tidningen Privata Affärer för 299 kr och få 2 nr av Placeringsguiden på köpet. Allt helt fraktfritt. Ordinarie pris är 792 kr.

Till erbjudandet Spara 493 kr!