skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Teknik & data
  4. »
  5. Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang Kontantkortet är till dig som vill se på TV utan abonnemang. Boxer erbjuder ett kontantkort som är perfekt för dig som vill ha TV under en kortare period, t ex i sommarstugan! Kortet finns hos återförsäljare som Elgiganten, Siba och Netonnet. Men enklare är det att beställa online och ibland kör Boxer kampanj där som gör det billigare.

Aktivera och ladda kontantkortet

När du har fått hem kontantkortet ska du aktivera det för att kunna titta på TV. Det är från början laddat med TV Mix 1-3 månader beroende på vad du valt. När första perioden gått kan du enkelt ladda det med nya månader. Du fyller på Boxers kontantkort precis så mycket som du behöver.

Ska du vara i stugan över sommaren kanske det räcker med 1 månad? Du laddar då online och slipper räkningar och bindningstid.

Visste du att man som kontantkortskund hos Boxer kan lägga till alla C more kanaler som extra tillval? Då kan du se massor av film och sport i en härlig Mix.

Till erbjudandet
Fler erbjudanden med: Boxer, kontantkort, tv-abonnemang

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på


4 nr av Må Bra för 139 kr

Tidningen Må Bra går nu att beställa för halva priset. Du får 4 nr för 139 kr och... Läs mer



Gå gratis på bio

Gillar du att se nyaste filmerna och älskar att göra det i biosalongen med lite popcorn och godis? Då kanske dessa erbjudanden med biobiljetter på köpet är intressant.