skip to main content

Kontantkort & startpaket för mobil, surf och TV

Ett kontantkort är ett laddningsbart elektroniskt kort som du använder i din mobiltelefon eller för att se TV. Du laddar ditt kontantkort med ett valfritt belopp och kan sedan använda olika mobila tjänster tills ditt belopp är förbrukat.

Du kan ladda ditt kontantkort direkt på nätet via internetbank, kreditkort alt. kan du köpa laddningsbelopp i kiosker och matvaruaffärer. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på startpaket med kontantkort för telefoni och tv-kanaler.

Hallon kontantkort för 30 dagar med fria samtal, sms & surf

Hallon kontantkort för 30 dagar med fria samtal, sms & surf Mobiltjänstoperatören Hallon har två olika kontantkort man kan köpa. Båda korten har fria samtal inom Sverige, fria SMS till hela världen och fria MMS inom Sverige.

Det som skiljer är surfmängden. Välj om du vill ha 25 GB surfpott och betala då 249 kr för 30 dagar. Räcker det med 4 GB kostar det istället 99 kr.

Läs mer på Hallons hemsida.

Till erbjudandet

Gratis kontantkort med Halebop startpaket

Gratis kontantkort med Halebop startpaket Att komma igång med Halebop är enkelt. Man klickar hem ett startpaket med gratis kontantkort och kan sen i lugn och ro välja paket för laddning.

Med Halebop kontantkort kan du ringa, messa och surfa till samma pris i hela EU. Oanvänd surfpott sparas och det är Telias nät du använder.

Det finns flera olika paket att välja på som Fastpris, Go, Student, Periodkort och Årskort. Läs mer på Halebops sida för just det flexibla kontantkortet.

Till erbjudandet