skip to main content

Kontantkort & startpaket för mobil, surf och TV

Ett kontantkort är ett laddningsbart elektroniskt kort som du använder i din mobiltelefon eller för att se TV. Du laddar ditt kontantkort med ett valfritt belopp och kan sedan använda olika mobila tjänster tills ditt belopp är förbrukat.

Du kan ladda ditt kontantkort direkt på nätet via internetbank, kreditkort alt. kan du köpa laddningsbelopp i kiosker och matvaruaffärer. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på startpaket med kontantkort för telefoni och tv-kanaler.

Hallon kontantkort med surf och fria samtal

Hallon kontantkort med surf och fria samtal ileadMobiloperatören Hallon har kontantkort för 30 dagar med surf. Det ingår fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen.

Surf från 4GB upp till 100 GB

Priserna varierar beroende på hur mycket surf du vill ha. Du kan välja på minsta surfpotten 4 GB som kostar 99 kr upp till 100 GB för 349 kr. Potten gäller som sagt i 30 dagar och eftersom det är kontantkort är det ingen bindningstid.

Du kan läsa alla villkor och se priser på de olika mängderna surf på Hallons hemsida.

Till erbjudandet

Gratis kontantkort med Halebop startpaket

Gratis kontantkort med Halebop startpaket Att komma igång med Halebop är enkelt. Man klickar hem ett startpaket med gratis kontantkort och kan sen i lugn och ro välja paket för laddning.

Med Halebop kontantkort kan du ringa, messa och surfa till samma pris i hela EU. Oanvänd surfpott sparas och det är Telias nät du använder.

Det finns flera olika paket att välja på som Fastpris, Go, Student, Periodkort och Årskort. Läs mer på Halebops sida för just det flexibla kontantkortet.

Till erbjudandet