skip to main content

Erbjudande med kontantkort

Ett kontantkort är ett laddningsbart elektroniskt kort som du använder i din mobiltelefon. Du laddar ditt kontantkort med ett valfritt belopp och kan sedan använda olika mobila tjänster tills ditt belopp är förbrukat. Du kan ladda ditt kontantkort direkt på nätet via internetbank, kreditkort alt. kan du köpa laddningsbelopp i kiosker och matvaruaffärer. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på kontantkort och laddning av kontantkort.

Skaffa Halebop gratis startpaket med kontantkort

Skaffa Halebop gratis startpaket med kontantkort Att komma igång med Halebop kontantkort är enkelt. Man klickar hem ett startpaket och kan sen i lugn och ro välja vilket paket man vill ladda kontantkortet med. Det är gratis att beställa hem startpaketet.

Till erbjudandet

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang Kontantkortet är till dig som vill se på TV utan abonnemang. Boxer erbjuder ett kontantkort som är perfekt för dig som vill ha TV under en kortare period, t ex i sommarstugan! Kortet finns hos återförsäljare som Elgiganten, Siba och Netonnet. Men enklare är det att beställa online och ibland kör Boxer kampanj där som gör det billigare.

Aktivera och ladda kontantkortet

När du har fått hem kontantkortet ska du aktivera det för att kunna titta på TV. Det är från början laddat med 1-3 månader beroende på vad du valt. När första perioden gått kan du enkelt ladda det med nya månader. Du fyller på precis så mycket som du behöver.

Ska du vara i stugan över sommaren kanske det räcker med 1 månad? Du laddar då online och slipper räkningar och bindningstid.

Visste du att man som kontantkortskund hos Boxer kan lägga till alla C more kanaler som extra tillval? Då kan du se massor av film och sport i en härlig Mix.

Till erbjudandet