skip to main content

Tidningen Hembakat med prenumerationserbjudande

Tidningen Hembakat är som klippt och skuren för dig som älskar att baka. Varje nummer är sprängfyllt med recept på olika typer av bakverk. Tidningen ges ut med 9 nummer varje år. Du kan teckna prenumeration på Hembakat och få ett riktigt bra erbjudande. Ibland får man även en fin premie på köpet i prenumerationserbjudande online.

Hembakat 4 nr + kalender 2019 på köpet

Hembakat 4 nr + kalender 2019 på köpet Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka.

Allt detta får du i detta prenumerationserbjudande:

√ 4 nr av Hembakat
√ Hembakats kalender för 2019
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 540 kr!

Hembakat 4 nr + praktiskt visplock

Hembakat 4 nr + praktiskt visplock Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Du möter människor som brinner för bakning och delar med sig av sina bästa recept.

Få 4 nr av Hembakat och ett praktiskt visplock som passar perfekt till julbaket! Endast 149 kr + 29 kr porto!

Till erbjudandet Spara 230 kr!

Hembakat 4 nr + 2 bakformar

Hembakat 4 nr + 2 bakformar Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage.

Allt detta får du:
√ 4 nr av Hembakat
√ 2 bakformar
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Du får två snygga och praktiska bakformar av hög kvalitet med lös botten, veckade kanter och non-stick-beläggning som gör dem lätta att rengöra. Perfekta till höstens pajer och kakor! Mått: Rund: 24,5 x 5 cm; Fyrkantig: 21 x 21 x 2,4 cm

Till erbjudandet Spara 320 kr!