skip to main content

Tidningen Hembakat Prenumeration med/utan premie

Tidningen Hembakat är som klippt och skuren för dig som älskar att baka. Varje nummer är sprängfyllt med recept på olika typer av bakverk. Tidningen ges ut med 9 nummer varje år och med en prenumeration får du Hembakat i brevlådan.

Du kan teckna prenumeration på Hembakat och få ett riktigt bra erbjudande. Ibland får man även en fin premie på köpet i prenumerationserbjudande online. Det kan vara premier som dricksglas, skålar och såklart bakningsgrejjer.

5 nr av Hembakat för 199 kr + Springform & Bakpensel

5 nr av Hembakat för 199 kr + Springform & Bakpensel

ileadPassa på att beställa tidningen Hembakat 5 nr för 199 kr och få en premie på köpet. Du får en springform och en bakpensel...

Öppna erbjudandet

Tidningen Hembakat recept

Den absolut största anledningen till att så många gillar att prenumerera på tidningen Hembakat är för deras recept. En helårsprenumeration innebär att man får hem 9 nummer av tidningen per år. Lagom till de stora högtiderna som jul, påsk och midsommar är det såklart alltid ett temaavsnitt på bak som passar till säsongen.

Fakta om Hembakat

Utgivare bakom tidningen är Bonnier News och den startade 2009. Chefredaktören heter idag Ulrika Fürstenhoff och tidningen Hembakat har ungefär 90 000 läsare där en klar majoritet är kvinnor.