skip to main content

Tidningen Land prenumerationserbjudande

Tidningen Land är Sveriges största veckotidning och ges ut av LRF Media AB. I tidningen får du som läsare lära dig mer om hus och trädgård, hälsa, djur & natur och massor av annat. Det är helt enkelt en väldigt bred tidning som kan passa alla människor på olika platser i landet och livet.

Kampanjer på prenumeration av tidningen Land

En helårsprenumerant på tidningen Land får 48 nummer per år. I butik kostar tidningen ca 30 kr per nummer. I en helårsprenumeration kostar Land ca 25 kr per nummer. Du kan spara upp till 20% som prenumerant och dessutom får du tidningen smidigt, direkt hem i brevlådan.

Här följer nu vår lista med kända prenumerationserjudanden på Land-tidningen. Ibland finns även möjligheten att få en trevlig premie på köpet.

Tidningen Land som prenumeration 12, 24 eller 48 nr

Tidningen Land som prenumeration 12, 24 eller 48 nr

ileadDu kan beställa 12 nr för 259 kr, 24 nr för 671 kr och helårsprenumerationen för 1 255 kr (spara 21%). Beställ till...

Öppna erbjudandet

För vem är tidningen Land?

Bland återkommande läsare av tidningen Land finns ungefär lika många män som kvinnor. Ålder på läsarna är från 50 - 80 år och intresseområden är saker som rör hem, matlagning, trädgård, gör-det-själv och djur/natur.

Redaktionen söker ofta upp intressanta personer som brinner för något och gör hemma-hos-reportage som är mycket uppskattade. Land har artiklar om intressant människor från Skåne i söder till Norrbotten i norr, det vill säga hela vårt avlånga land Sverige.