skip to main content

Disney bokklubb från Goboken

Disneyklubben är en bokklubb för barn som drivs av Sandviks förlag (Goboken). I Disney bokklubb träffar du nya och gamla vänner i klassiska och tidlösa Disneyäventyr.

Varje paket från bokklubben består av en Disney bok, en e-bok och en Disneyfigur. Paketen ger möjlighet till att skapa många mysiga lässtunder för hela familjen! Ett månadspaket i Disneyklubben kostar kostar 198 kr + porto och packning.

Nyttja aktuellt erbjudande från Disneyklubben

Om du vill gå med i klubben ska du passa på att nyttja ett aktuellt erbjudande från Disneyklubben. Då får du första paketet till rabatterat pris och inte sällan även en fin premie på köpet.

Bokklubb med bara Disneyberättelser

Berättelserna som Disney har filmatiserats genom åren kommer från både gamla och nya sagor. Det finns väldigt många och en del passar till de minsta barnen medan andra kräver lite mer för att förstå.

Att den här bokklubben bara har sagor från Disney begränsar inte att det bara är små barn som gillar den. Du kan vara medlem och få hem Disneyböcker långt upp i åldrarna. När barnet är litet och inte lärt sig läsa kan du berätta Disneysagorna och barnet titta på de färgrika och händelserika bilderna. Då barnet lärt sig läsa själv får böckerna nytt liv och blir ett stöd i barnets läsning.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Disneyklubben.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.