skip to main content

Erbjudande med Mitt Första 123

Mitt första 123 är en unik bokserie om siffror, där enkel matematik har integrerats i spännande berättelser. Genom Mitt första 123 får barnet grundläggande erfarenheter av tal och räkning, och den naturliga nyfikenheten på talens värld stimuleras. 'Mitt första 123' är ett bra hjälpmedel för dig som vill inspirera barnet till att tycka om tal och räkning. Mitt Första 123 ges ut av Goboken, som också står bakom Mina Första Fakta.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Mitt Första 123.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.