skip to main content

Classic Motor erbjudande på prenumeration

Tidningen Classic Motor, nordens största veteranbilstidning, innehåller nostalgi och nyheter för dig som håller på med, eller bara drömmer om klassiska fordon. Du får intervjuer med entusiaster som äger och själva renoverar/restaurerar veteranbilar.

Du kan teckna en prenumeration på allt från 3 nummer upp till 28 nr. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på Classic Motor.

Sladdlös minidammsugare på köpet med Classic Motor

Sladdlös minidammsugare på köpet med Classic Motor

ileadPrenumerera på tidningen Classic Motor och få en sladdlös minidammsugare, perfekt att dammsuga i bilen med. Den är värd...

Öppna erbjudandet

7 nr av Classic Motor för 499 kr (-21%)

7 nr av Classic Motor för 499 kr (-21%)

ileadPassa på att teckna en prenumeration på biltidningen Classic Motor till 21% rabatt. Du får nämligen 7 nr just nu för...

Öppna erbjudandet

I varje nytt nummer av Classic Motor hittar du provkörningar av det mesta som rullar, från mopeder till lyxbilar, traktorer med mera. Du får läsa reportage om veteranträffar, prylmarknader, auktioner och klubbnytt.

I tidningen hittar du även en hel sektion köp och sälj med både bil- och mc-fynd. Classic Motor utkommer med ett nytt nummer ungefär varje månad. En årsprenumeration ger dig 14 nr per år.