skip to main content

Classic Motor erbjudande på prenumeration

Tidningen Classic Motor, nordens största veteranbilstidning, innehåller nostalgi och nyheter för dig som håller på med, eller bara drömmer om klassiska fordon. Du får intervjuer med entusiaster som äger och själva renoverar/restaurerar veteranbilar.

Du kan teckna en prenumeration på allt från 3 nummer upp till 28 nr. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på Classic Motor.

I varje nytt nummer av Classic Motor hittar du provkörningar av det mesta som rullar, från mopeder till lyxbilar, traktorer med mera. Du får läsa reportage om veteranträffar, prylmarknader, auktioner och klubbnytt.

I tidningen hittar du även en hel sektion köp och sälj med både bil- och mc-fynd. Classic Motor utkommer med ett nytt nummer ungefär varje månad. En årsprenumeration ger dig 14 nr per år.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Classic Motor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.