skip to main content

Bäddset på köpet med tidningsprenumeration

Ett bäddset består av örngott och påslakan i matchande kulör eller mönster. Om du vill byta dina sängkläder till något nytt och fräscht kan du få fina bäddset på köpet med ny tidningsprenumeration. Vi tipsar på den här sidan om aktuella kampanjer med fina premier för att kunna bädda nytt.

Amelia 8 nr + bäddset i fyra delar med rosa brodyr

Amelia 8 nr + bäddset i fyra delar med rosa brodyr Amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode.

Få 8 nr av amelia + bäddset i fyra delar med rosa brodyr för endast 298 kr + porto.

Klassiskt bäddset i fyra delar i 100% bomull med en enkel broderad ram. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i ljusrosa i mått 150x200 cm.

Till erbjudandet Spara 800 kr!

Allt i hemmet 8 nr + bäddset i 4 delar

Allt i hemmet 8 nr + bäddset i 4 delar Allt i Hemmet bjuder på massor av inspiration från olika hem runt om i hela Sverige och lyfter alla typer av stilar så att du kan hitta det som passar dig.

Få 8 nr av Allt i hemmet + exklusivt bäddset i 4 delar för 299 kr + porto.

Exklusivt bäddset i 4 delar i 100 % bomull med dimgrön brodyr. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i dimgrönt i mått 150x200 cm.

Till erbjudandet Spara 920 kr!

Lantliv 6 nr + bäddset med ljusgrå brodyr

Lantliv 6 nr + bäddset med ljusgrå brodyr Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Få 6 nr av Lantliv + bäddset med ljusgrå brodyr för endast 299 kr + porto.

Exklusivt bäddset i 4 delar i 100 % bomull med mörkgrå stilren brodyr. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i mörkgrått i mått 150x200 cm.

Till erbjudandet Spara 874 kr!