skip to main content

Lätt att tjäna pengar på betalda undersökningar

Om du gillar att tycka till om saker och ting så kan du gå med i en åsiktspanel. Varje gång du deltar i en enkätundersökning tjänar du pengar på dina åsikter. Din uppgift är att svara på frågor i undersökningar eller testa olika produkter och sen tycka till. Det är ett väldigt lätt sätt att tjäna extra pengar hemifrån på.

Pengar och poäng är din belöning i betalda undersökningar

Ersättningen i såna här betalda undersökningar är antingen rena pengar som du kan få överförda direkt till bankkonto eller i form av poäng. Poäng som du samlat ihop kan du sedan byta mot olika produkter eller värdecheckar som gäller på en rad olika butiker. Pengar du tjänat ihop kan du ta ut redan då du kommit över 50 kr i intjäning. Det brukar motsvara cirka 5-7 undersökningar. Varje undersökning tar i regel endast 5-10 minuter att genomföra.

Hur mycket pengar kan man tjäna per undersökning?

Belöningen kan vara allt från 5 kr upp till 140 kr hos vissa paneler, beroende på hur omfattande den undersökning du deltagit i varit. En kort undersökning som endast tar någon minut får du lite pengar för. En del andra produkttester och längre undersökningar kan du få över 100 kr betalt för. Om du är med i alla åsiktspaneler kan du faktiskt tjäna en hel del extra pengar enkelt framför datorn varje månad.

Scanna streckkoder med GfK consumer scan panel och belönas

Scanna streckkoder med GfK consumer scan panel och belönas GfK Consumer Scan är en panel med konsumenter som belönas för att scanna streckkoder. Det funkar så att du anmäler dig online och laddar sedan ner en app.

När du handlat varor i din dagligvarubutik scannar du streckkoderna och anger vad produkten kostade. Som tack för ditt jobb får du belöningspoäng som du kan växla till olika premier som biobiljetter, teknikprylar eller presentkort.

Ju längre man är medlem och scannar, desto lyxigare produkter och bonusar låses upp.

Gå med redan idag och bli en del av GfK Consumer Scan panelen. Det är endast ca 3000-4000 hushåll som får vara med i Sverige.

Till erbjudandet
Du sparar: 100 kr

Tjäna pengar med Åsiktstorget i onlineundersökningar

Tjäna pengar med Åsiktstorget i onlineundersökningar Dela med dig av dina åsikter i onlineundersökningar från olika företag. Varje gång du deltar får du belöning i form av poäng. Dessa poäng kan du sedan byta in mot olika saker som presentkort eller donera till välgörenhet.

Medlemmar i Åsiktstorget bjuds löpande in till olika undersökningar beställda av svenska och globala företag. Det är helt gratis att ansluta sig och dina kontaktuppgifter delas inte med andra företag.

Detta är alltså inget du kommer att bli uppringd av stup i kvarten. Du blir inbjuden till enkäter någon gång i månaden. När du svarat klart får du din belöning insatt på ditt saldo. När du vill ta ut pengar kan du begära ut det till Paypal och därifrån vidare till bankkonto om du vill. Eller så kan du handla på butiker som accepterar Paypal.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr

Bli medlem på Toluna och testa produkter gratis

Bli medlem på Toluna och testa produkter gratis Toluna är en sida där man kan testa produkter gratis och få sin åsikt hörd om olika ämnen. Här kan alla skapa ett inlägg och rösta om vad de tycker, på detta sättet kan man använda sig av denna sidan när man ska ta ett personligt beslut när det gäller en resa eller ett större inköp, möjligheterna är många för att få andras åsikter. Förutom detta kan man också varje månad vinna 50 000 kr i deras lotteri.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr