skip to main content

Undersökningar som ger dig pengar på kontot

Om du gillar att tycka till om saker och ting så kan du gå med i en åsiktspanel. Varje gång du deltar i en enkätundersökning tjänar du pengar på dina åsikter. Hos till exempel Åsiktstorget är din uppgift att svara på frågor i undersökningar eller testa olika produkter och sen tycka till. Det är ett väldigt lätt sätt att tjäna extra pengar hemifrån på.

Pengar och poäng är din belöning i betalda undersökningar

Ersättningen i såna här betalda undersökningar är antingen rena pengar som du kan få överförda direkt till bankkonto eller i form av poäng.

Poäng som du samlat ihop kan du sedan byta mot olika produkter eller värdecheckar som gäller på en rad olika butiker. Pengar du tjänat ihop kan du ta ut redan då du kommit över 50 kr i intjäning.

Det brukar motsvara cirka 5-7 undersökningar. Varje undersökning tar i regel endast 5-10 minuter att genomföra.

Hur mycket pengar kan man tjäna per undersökning?

Belöningen kan vara allt från 5 kr upp till 140 kr hos vissa paneler, beroende på hur omfattande den undersökning du deltagit i varit.

En kort undersökning som endast tar någon minut får du lite pengar för. En del andra produkttester och längre undersökningar kan du få över 100 kr betalt för.

Om du är med i alla åsiktspaneler kan du faktiskt tjäna en hel del extra pengar enkelt framför datorn varje månad.


Utvalda åsiktspaneler

Bli medlem i Toluna och tjäna pengar på dina åsikter

Bli medlem i Toluna och tjäna pengar på dina åsikter Toluna är ett internetbaserat community som finns till för att göra din röst hörd! Berätta för världens ledande leverantörer av produkter och tjänster vad du tycker, och få belöningar genom att delta i undersökningar.

Din åsikt har en direkt inverkan på företagen och hur de marknadsför och distribuerar nya produkter och tjänster till konsumenter som dig.

Till erbjudandet Spara 100 kr!

iSurvey betalar för dina svar

iSurvey betalar för dina svar Nu kan man ansluta sig till iSurvey åsiktspanel för att tjäna pengar. Varje slutförd undersökning betalar sig och utbetalningar kan fås direkt genom Paypal.

iSurveyWorld finns i många länder och nu går det att joina även här i Sverige. De undersökningarna som vi kan fylla är mot internationella användare. Hur mycket man får betalt är olika från undersökning till undersökning.

Till erbjudandet Spara 100 kr!

Mobrog undersökningar ger 5-30 kr i intjäning

Mobrog undersökningar ger 5-30 kr i intjäning Som medlem i Mobrog kan man tjäna pengar på undersökningar och få mellan 5 och 30 kr per undersökning. Frågorna som ställs berör olika ämnen inom vetenskap, samhälle och marknad.

Allt sker över Internet där du som medlem får inbjudan från Mobrog att delta i nya undersökningar på e-post. Alla pengar du tjänar kan du ta ut via Paypal och därifrån vidare till bankkonto eller handla med online.

Till erbjudandet Spara 30 kr!

Fler erbjudanden med åsiktspaneler