skip to main content

Prenumerationserbjudanden på tidningar med premier

Här hittar du massor av prenumerationserbjudanden, erbjudanden på tidningar där man får premier på köpet när man startar sin prenumeration. Nästan alla tidningar erbjuder nya prenumeranter att först prova ett par nummer billigt innan man bestämmer sig för att prenumerera. Dessutom får man ofta med en premie som välkomstgåva, utan extra kostnad. Om du är ute efter ett erbjudande på en speciell tidning kan du söka efter den i sökrutan. Ett par av de mest populära tidningarna har ofta erbjudanden, som t.ex. Amelia, VeckoRevyn, Mama och i FORM.

Har din favorittidning ett tidningserbjudande just nu?

Nästan alla av de tidningserbjudanden som vi samlat här är såna där man får en premie med på köpet av prenumerationen. Vanligen är tidningspremier kopplade till just det temat som tidningen har. Beställer du en inredningstidning får du en inredningspryl som premie, köper du en tränings- eller hälsotidning är det fokus på träningskläder eller träningsutrustning.

Att starta sitt tidningsabonnemang på det här sättet är väldigt fördelaktigt. Förutom att själva tidningen är mycket billigare än i butik får man också dessa gratis premier på köpet. Använd sökrutan här nedanför eller gå igenom listan med alla tidningsprenumerationer under.

Erbjudanden som andra tittar på

Populära typer av tidningar


Hallon mobilabonnemang utan bindningstid

Hallon är en utmanare på mobilmarknaden som erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid och...

Läs DN digitalt för 1 kr

Prova Dagens Nyheter digitalt i en månad för bara 1 krona. Därefter 179 kr/mån men helt utan bindningstid.

Nytt erbjudande på Kamratposten

Nu finns det återigen ett nytt erbjudande om prenumeration på Kamratposten. Denna gång får du 9 nr av Kamratposten och en svart klocka för 198 kr + porto.

Vinn gratis saker i tävlingar

Gillar du att tävla och vill vinna gratis prylar? På sajten Bli en vinnare.com finns massor av tävlingar på nätet.