skip to main content

Erbjudande med i FORM

Skandinaviens största hälsomagasin

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en tidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Just nu får du med ett par vinterlöpartights från Active Fit på köpet!

Beställ 4 nummer av I FORM och få Active Fit Winter Tights för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

De här snygga och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit i ergonomisk modell ger optimal komfort och passform. Löpartightsen är i ett varmt vintermaterial som andas och har reflexer både fram och bak, så att du syns i mörkret.

Till erbjudandet
Du sparar: 614 kr

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Optimera din träning med tips och god råd från tidningen Iform.

Beställ 4 nummer av I FORM och få en Kari Traa Mette LS zip Pink S träningströja för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Kari Traa Mette är en snygg och feminin träningströja med en silkeslen yta. Tröjan följer kroppens former och ger optimal rörelsefrihet tack vare dess tunna och flexibla material.
Värde 499 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 613 kr

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit Löparjackan från Active Fit har snygg och feminin design. Jackan är tillverkad i ett ultralätt och mjukt material med perfekt finish som följer kroppens rörelser och garanterar perfekt passform. Jackan är vindtät och har bra andningsförmåga för optimal komfort under träningen.

Du får den här jackan på köpet när du beställer en prenumeration på tidningen I FORM. Välj från 4 nr för 149 kr upp till 8 nr för 299 kr. Porto tillkommer på försändelsen med 59 kr. Ju fler nummer du köper på en gång, desto mer sparar du mot att köpa lösnummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 913 kr