skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik. Den som blir ny prenumerant kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på datatidning.

2 nr av PC-tidningen + Sonitum Bluetooth-Högtalare för 59,50 kr

2 nr av PC-tidningen + Sonitum Bluetooth-Högtalare för 59,50 kr PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Beställ 2 nr av PC-tidningen för endast 59,50 kr och du får elegant trådlös Bluetooth-högtalare som gör att du kan njuta av musik eller det du väljer att lyssna till i trädgården, på stranden, i båten, på campingen, hos vänner eller var du än är. Sonitum Bluetooth-Högtalare kostar normalt 299 kr men du får de gratis.

Porto tillkommer på din beställning för leverans av tidning och premien.

Till erbjudandet Du sparar: 403 kr

3 nr av PC-tidningen + Air Sonic hörlurar

3 nr av PC-tidningen + Air Sonic hörlurar PC-tidningen är Nordens största datortidning. Missa inga nyheter genom att vara prenumerant på tidningen. Du får i det här erbjudandet 3 nr för endast 99,50 kr + porto. Med på köpet som en välkomstpremier får du Air Sonic hörlurar med trådlös överföring av ljud med bluetooth.

Du kan smidigt och enkelt justera passformen så att de sitter bekvämt. Via menyn på hjässbandet kan du reglera volym, byta spår samt besvara och avsluta samtal.

Till erbjudandet Du sparar: 695 kr

PC-tidningen 3 nr + 2 i 1 Bluetooth-headset och laddare

PC-tidningen 3 nr + 2 i 1 Bluetooth-headset och laddare PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator. Som prenumerant på PC-tidningen får du bland annat 4 GB gratis backup samt möjlighet att gratis upprätta din egen hemsida.

Få 3 nr av PC-tidningen + 2 i 1 Bluetooth-headset och laddare för 99,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 445 kr

Fler erbjudanden med datortidningar visas nedan.