skip to main content

Svenska hälsotidningar med erbjudanden

För dig som gillar att läsa nyheter, artiklar och tips för hälsa har vi här samlat alla erbjudanden och kampanjer på svenska hälsotidningar. Istället för att köpa tidningarna som lösnummer i butik kan du här få de mycket billigare i form av korta prenumerationer.

Vanligtvis är det 3 nummer till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får du ofta en premie med som gåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

ToppHälsa 5 nr + Yogalinne och vattenflaska

ToppHälsa 5 nr + Yogalinne och vattenflaska ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. ToppHälsa ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. De ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Allt detta får du för endast 149 kr + porto:

- 5 nr av ToppHälsa
- Yogalinne från Drop of Mindfulness
- Vattenflaska i rostfritt stål
- Tidningen digitalt i din iPad & iPhone

Till erbjudandet Du sparar: 650 kr

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights Få ett ultimat löpar- och träningsset oavsett om du gillar högintensiv träning som löpning, cykling och crossfit eller lugnare aktiviteter som gång och yoga.

Beställ Aktiv Träning och få Kari Traa top og tights.

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights strl. S för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 1167 kr

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Optimera din träning med tips och god råd från tidningen Iform.

Beställ 4 nummer av I FORM och få en Kari Traa Mette LS zip Pink S träningströja för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Kari Traa Mette är en snygg och feminin träningströja med en silkeslen yta. Tröjan följer kroppens former och ger optimal rörelsefrihet tack vare dess tunna och flexibla material.
Värde 499 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 613 kr

Fler erbjudanden med hälsotidningar visas nedan.