skip to main content

Svenska hälsotidningar med erbjudanden

För dig som gillar att läsa nyheter, artiklar och tips för hälsa har vi här samlat alla erbjudanden och kampanjer på svenska hälsotidningar. Istället för att köpa tidningarna som lösnummer i butik kan du här få de mycket billigare i form av korta prenumerationer.

Vanligtvis är det 3 nummer till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får du ofta en premie med som gåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Topphälsa 5 nr + 2 mån Yogobe, yogamatta & doftljus

Topphälsa 5 nr + 2 mån Yogobe, yogamatta & doftljus ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. ToppHälsa ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet.

Allt detta får du för endast 149 kr + porto:

- 5 nr av ToppHälsa
- 2 mån Yogobe
- yogamatta
- doftljus
- Tillgång till tidningen digitalt

Till erbjudandet
Du sparar: 928 kr

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 2 nr av Aktiv Träning + Vinterträningspaket med LED-reflexer för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Vinterpaketet från Active Fit består av handskar, mössa och en buff så att kan du hålla dig varm under kalla träningsdagar.

Till erbjudandet
Du sparar: 476 kr

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Just nu får du med ett par vinterlöpartights från Active Fit på köpet!

Beställ 4 nummer av I FORM och få Active Fit Winter Tights för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

De här snygga och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit i ergonomisk modell ger optimal komfort och passform. Löpartightsen är i ett varmt vintermaterial som andas och har reflexer både fram och bak, så att du syns i mörkret.

Till erbjudandet
Du sparar: 614 kr

Fler erbjudanden med hälsotidningar visas nedan.