skip to main content

Erbjudande med Iittala

Iittala är ett finländskt företag som tillverkar glas och porslin. Iittala skapar funktionella och personliga föremål, att använda och värna om, varje dag, om och om igen, i generationer. Företaget grundades år 1881 i byn Iittala i Kalvola kommun nära Tavastehus i Finland. De nu äldsta Iittala-produkterna kom till på 1930-talet, långt innan nordisk design drog till sig omvärldens blickar. I kärnan av varumärket finns tänkandet från de legendariska formgivarna Kaj Franck (1911-1989) och Alvar Aalto (1898-1976).

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 6 eller 8 nr av Allt om Mat + 2 eller 4 champagneskålar från iittala från endast 159 kr + porto.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Essence champagneskålar är perfekta att skåla med vid alla tillfällen och passar lika bra som fina dessertskålar!

Till erbjudandet
Du sparar: 509 kr

Damernas Värld 8 nr + 4 rödvinglas från Iittala

Damernas Värld 8 nr + 4 rödvinglas från Iittala Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar Damernas Värld skönhet och de testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

Du får:
Skandinaviens största mode- och skönhets magasin
4 stilrena rödvinglas från Iittala! (värde 680 kr)
75 års kunskap inom skönhet och mode

Beställ 8 nr av Damernas Värld nu för 298 kr + porto.
Du sparar 798 kr!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Damernas Värld i digitalt format för din iPhone/iPad!

Till erbjudandet
Du sparar: 798 kr