skip to main content

Svenska inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för heminredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att utnyttja ett aktuellt erbjudande där du samtidigt får en bra premie på köpet.

5 nr av Gård & Torp för endast 159 kr

5 nr av Gård & Torp för endast 159 kr I Gård & Torp hittar du alltid charmiga hemma-hos-reportage, smarta råd och byggnadsvård och en massa härlig inspiration, tips och ideér för ditt hem!

Läs om detta i Gård&Torp:
- Unika hus
- Genuina gårdar
- Sekelskiftsvillor med verandor och välbevarade torp

Få 5 nr av Gård & Torp för endast 159 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 186 kr

Trendig ljusring på köpet med Family Living prenumeration

Trendig ljusring på köpet med Family Living prenumeration Beställer du en kort prenumeration på Family Living får du just nu en trendig ljusring på köpet.

Du betalar endast 149 kr för 4 nummer av tidningen. Ljusringen är värd 399 kr men den får du utan extra kostnad. Du får dock stå för porto för alla fyra tidningsnumren och ljusringen. Men det är endast 49 kr för allt. Din totalkostnad blir alltså 188 för ett paket värt 635 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 486 kr

Allt i Hemmet 6 nr + necessär och doftljus

Allt i Hemmet 6 nr + necessär och doftljus Allt i Hemmet är tidningen för dig som vill bli inspirerad av fantasiska hem. Ta del av inspirerande idéer, gör-det-själv-tips, shopping och användbara teman som kök & bad, förvaring, hall och belysning, men också dukning och blommor.

Få 6 nr av Allt i Hemmet samt välkomstpaket med necessär och doftljus för bara 199 kr!

Till erbjudandet Du sparar: 553 kr

Fler erbjudanden med inredningstidningar visas nedan.