skip to main content

Svenska inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för heminredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att utnyttja ett aktuellt erbjudande där du samtidigt får en bra premie på köpet.

Sköna hem 6 nr + terrakottakruka, 2 ljuslyktor & kuddfodral

Sköna hem 6 nr + terrakottakruka, 2 ljuslyktor & kuddfodral Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet. Med Sköna hem får du följa med in i Sveriges vackraste hem!

Just nu får du 6 nr av Sköna hem samt kuddfodral + terrakottakruka + 2 ljuslyktor för endast 199 kr + porto 59 kr.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Sköna hem
√ Stilsäkert kuddfodral
√ Vacker terrakottakruka
√ 2 fina ljuslyktor
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Du sparar totalt 818 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 818 kr

2 kaffemuggar från Rörstrand på köpet med tidningen Gård & Torp

2 kaffemuggar från Rörstrand på köpet med tidningen Gård & Torp Beställ en kort prenumeration på tidningen Gård & Torp och du får 2 kaffemuggar från Rörstrand på köpet.

Beställ 5 nummer av tidningen för 199 kr. Du får då 2 stycken muggar från Rörstrand ur serien Ostindia Floris utan extra kostnad (värde 338 kr).

Till erbjudandet
Du sparar: 484 kr

Infraröd termometer på köpet med tidningen Gör Det Själv

Infraröd termometer på köpet med tidningen Gör Det Själv Beställ en prenumeration på tidningen Gör Det Själv och du får en Infraröd termometer utan extra kostnad.

Termometern fungerar på alla ytor, oavsett om det är en yttervägg, ett fönster eller vätska, som vatten eller olja. Den kan mäta mellan minus 50 och plus 500 grader, så det är enkelt att kontrollera om frysen är kall nog, om den smälta chokladen är 45 grader eller om oljan till hemmagjorda pommes frites är exakt 190 grader så att de blir perfekta.

Välj mellan 2, 5 eller 10 nummer på tidningsprenumerationen. Porto tillkommer med 39,50 kr för leveransen av termometern.

Till erbjudandet
Du sparar: 597 kr

Fler erbjudanden med inredningstidningar visas nedan.