skip to main content

Hästtidningar med prenumeration

Hästtidningar är omåttligt populära hos unga hästintresserade. Störst bland tidningarna i Sverige för barn är Min Häst, Wendy och PennyGirl. I dessa tidningar bjuds den unga läsaren på spännande hästserier, hästfakta, artiklar och affischer med kända ryttare eller fina hästbilder att pryda sitt rum med. För vuxna hästintresserade finns Hästfocus och Lucky Rider.

Den som prenumererar på en hästtidning får inte bara tidningen smidigt hem i brevlådan utan också fina premier ett par ggr per år. Om du vill starta en prenumeration på en hästtidning, gör då det via ett starterbjudande. Då får du extra många nummer till riktigt bra rabatt och ofta även en gåva på köpet. Allt för riktat mot den hästintresserade!

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med hästtidningar. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med hästtidningar.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.