skip to main content

Prenumerera på biltidningar och motortidningar

Är du motorintresserad och gillar bilar? Då vet du säkert redan att det finns särskilda biltidningar med nya bilar, gamla bilar och sportbilar. Om du ska köpa en ny bil kan det vara bra att börja läsa motortidningar för att uppdatera sig om olika nyheter inom bilbranschen och få tips vid bilköp.

Är du redan bilägare och vill få tips och bilnyheter kontinuerligt så teckna ett abonnemang på t.ex. Vi Bilägare eller Allt om Motor.

4 nr av Teknikens Värld och en elegant klocka

4 nr av Teknikens Värld och en elegant klocka För endast 99 kr får du en prenumeration med 4 nummer av Teknikens Värld. Med på köpet följer en elegant klocka med svart urtavla, datum och kronograf med tidtagningsfunktioner. Läderband i svart och boett i silver.

Klockan är värd 700 kr och normalpris på tidningen är 276 kr. Du sparar med andra ord 877 kr på det här prenumerationserbjudandet på Teknikens Värld.

Till erbjudandet Du sparar: 877 kr

6 nr av Klassiska Bilar + skärbräda från MORBERG + kockkniv

6 nr av Klassiska Bilar + skärbräda från MORBERG + kockkniv Nytt erbjudande från Klassiska Bilar. Den här gången får alla nya prenumeranter en skärbräda från MORBERG collection och ett fint knivset på köpet. Du får välkomstgåvorna när du beställer 6 nr av tidningen för endast 159 kr + porto.

Till erbjudandet Du sparar: 859 kr

6 nr av Teknikens Värld + skärbräda från MORBERG + kockkniv

6 nr av Teknikens Värld + skärbräda från MORBERG + kockkniv Är du bilintresserad och vill ha bra läsning är Teknikens Värld en perfekt tidning för dig. Du kan beställa 6 nr av tidningen i det här erbjudandet för endast 159 kr. Med på köpet får du en skärbräda i ek från Per Morbergs kollektion av köksprylar. Den är värd 399 kr.

Du får också en kockkniv med greppvänligt handtag och i tåligt stål. Kniven är 33 cm och kostar ca 200 kr i butik. Men du betalar inget för den.

Det totala värdet på erbjudandet är 1013 kr. Ditt pris 159 kr + porto 59 kr. Spara 854 kr mot att köpa tidning, skärbrädan och kniven i butik.

Till erbjudandet Du sparar: 854 kr

Fler erbjudanden med biltidningar visas nedan.