skip to main content

Veckotidningar prenumeration & erbjudande med premier

Det finns många svenska veckotidningar man köpa och prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst tidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller och stimulerande korsord.

Senaste skvallret en gång i veckan

De så kallade skvallertidningarna är oftast veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan, men vill man spara lite kan man beställa en prenumeration på nätet.

Prenumeration på veckotidning med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden just nu. Spara en slant och se om du kan få en fin premie.

7 nr av Amelia + kit med Shea-produkter från The Body Shop

7 nr av Amelia + kit med Shea-produkter från The Body Shop Beställer du en prenumeration på Amelia i detta erbjudande får du 7 nummer av tidningen och ett kit med Shea-produkter från The Body Shop. Allt för endast 199 kr + porto (59 kr).

I kitet ingår:
- Shea Shower Cream 250 ml
- Shea Body Butter 50 ml
- Shea Body Scrub 50 ml
- Shea soap 100 h
- Cream Mini Bath Lily

Ger en naturligt återfuktande effekt på kroppen. Innehåller Community Trade-producerat sheasmör från Ghana.

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad.

Till erbjudandet Du sparar: 346 kr

Amelia 8 nr + två bäddset Palm Dreams

Amelia 8 nr + två bäddset Palm Dreams Amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Amelia ger dig de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

Få 8 nummer av amelia + två bäddset Palm Dreams för endast 298 kr + porto.

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad!

Till erbjudandet Du sparar: 743 kr

5 nr av VeckoRevyn + kit med mineralsmink från Pure Mineral

5 nr av VeckoRevyn + kit med mineralsmink från Pure Mineral Här har du möjligheten att få ett komplett kit med mineralsmink från Pure Mineral riktigt billigt. Kitet innehåller foundation, bronzer, rouge, highlighter samt ögonskugga. Totalt värde 760 kr.

Du betalar endast 199 kr + porto 39,90 kr och får då mineralsminket och 5 nummer av tidningen i en bekväm prenumeration. Du sparar 786 kr mot butikspris.

Till erbjudandet Du sparar: 786 kr

Fler erbjudanden med veckotidningar visas nedan.