skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

På den här sidan hittar du aktuella erbjudanden på tidningen Mama och populära premier.

5 nr av mama för 179 kr + 2 produkter från Akademikliniken

5 nr av mama för 179 kr + 2 produkter från Akademikliniken Beställ 5 nummer av mama i en kort prenumeration här. Du betalar endast 179 kr + porto. Med på köpet får du exklusiva produkter från Akademikliniken.

Du får:

Pure triple peel från Akademikliniken
En kraftfullt exfolierande mask med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan.

Pure antioxidant creme från Akademikliniken
Innehåller rikligt med skyddande vitaminer och botaniska extrakt, som aktivt hjälper huden att förebygga för tidigt åldrande hud. Huden får spänst och lyster. Doftar friskt av naturliga oljor från skyddande rosmarin och lystergivande citrus.

Totalt värde 1295 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 1116 kr

5 nr av Mama + Schampo & Balsam från Maria Nila

5 nr av Mama + Schampo & Balsam från Maria Nila Lite av en favorit i repris. Nu har tidningen mama lanserat ett nytt erbjudande med Maria Nila. Denna gång får man som prenumerant 5 nummer för endast 179 kr + porto (49 kr). Med på köpet följer då ett kit från Maria Nila.

Du får Maria Nila Pure Volume Schampo 350 ml och Maria Nila Pure Volume Balsam 300 ml. Totalt värde på hela välkomstpaketet är 713 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 534 kr

Mama 5 nr + boken Food Pharmacy

Mama 5 nr + boken Food Pharmacy mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. mama vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Få 5 nummer av mama + boken Food Pharmacy för endast 179 kr + porto 49 kr.

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din iPhone/iPad!

Till erbjudandet
Du sparar: 245 kr

Fler erbjudanden med mama visas nedan.