skip to main content

Mattidningar - tidningar om mat och vin

Äta bör man annars dör man, är ett gammalt uttryck. Att laga mat är något vi måste göra om, och om igen. En sak som många brottas med är att förnya sig och hitta på nya maträtter att laga och vilka drycker som passar till. Det gäller både för vardagsmat, festmat och vin.

Mattidningar gör det lite lättare och är fyllda med inspiration och nya recept. Om man prenumererar på en mattidning ser man till att alltid ha nya färska idéer till matlagningen. Här nedanför hittar du aktuella erbjudanden på svenska mattidningar.

6 glas från Kosta Boda med 6 nr av Allt om Mat

6 glas från Kosta Boda med 6 nr av Allt om Mat Sveriges största mattidning Allt om mat har ett nytt erbjudande. Den här gången får man 6 fina glas från Kosta Boda på köpet. Det får man när man beställer en prenumeration om 6 nr av tidningen Allt om Mat.

Glasen är serien Bruk formgivna av Anna Ehrner. De är bra att server middagsöl, ett glas lemonad, eller apelsinjuicen på morgonen i.

Du betalar endast 159 kr + porto för både tidningarna och glasen. Spara 618 kr mot butikspris.

Till erbjudandet Du sparar: 618 kr

Hembakat 4 nr + 2 bakformar

Hembakat 4 nr + 2 bakformar Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage.

Allt detta får du:
√ 4 nr av Hembakat
√ 2 bakformar
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Du får två snygga och praktiska bakformar av hög kvalitet med lös botten, veckade kanter och non-stick-beläggning som gör dem lätta att rengöra. Perfekta till höstens pajer och kakor! Mått: Rund: 24,5 x 5 cm; Fyrkantig: 21 x 21 x 2,4 cm

Till erbjudandet Du sparar: 320 kr

Hembakat 4 nr + 2 muggar Mon Amie från Rörstrand

Hembakat 4 nr + 2 muggar Mon Amie från Rörstrand Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage.

Allt detta får du:
√ 4 nr av Hembakat
√ 2 muggar Mon Amie från Rörstrand
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 439 kr

Fler erbjudanden med mattidningar visas nedan.