skip to main content

Träningstidningar - Prenumerationer med erbjudanden

Är du intresserad av träning i olika former? Gillar att röra på kroppen för att bli starkare, snabbare eller uthålligare. Ett sätt att inhämta inspiration till träningen är genom tidningar. Här har vi samlat erbjudanden på korta prenumerationer på träningstidningar.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online istället. Som en bonus får du då också en gåva på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights Få ett ultimat löpar- och träningsset oavsett om du gillar högintensiv träning som löpning, cykling och crossfit eller lugnare aktiviteter som gång och yoga.

Beställ Aktiv Träning och få Kari Traa top og tights.

3 nr av Aktiv Träning + Kari Traa top och tights strl. S för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 1167 kr

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S

i FORM 4 nr + Kari Traa Mette LS zip Pink S I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Optimera din träning med tips och god råd från tidningen Iform.

Beställ 4 nummer av I FORM och få en Kari Traa Mette LS zip Pink S träningströja för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Kari Traa Mette är en snygg och feminin träningströja med en silkeslen yta. Tröjan följer kroppens former och ger optimal rörelsefrihet tack vare dess tunna och flexibla material.
Värde 499 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 613 kr

Aktiv Träning 3 nr + Newline sportglasögon + Craft löpartröja

Aktiv Träning 3 nr + Newline sportglasögon + Craft löpartröja Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Beställ Aktiv Träning och få en snygg och funktionell löpartröja från Craft og Newline Stingway-sportglasögon som gåva.

Välj mellan:
3 nr av Aktiv Träning + Newline sportglasögon + Craft löpartröja för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.
6 nr av Aktiv Träning + Newline sportglasögon + Craft löpartröja för 199,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 867 kr

Fler erbjudanden med träningstidningar visas nedan.