skip to main content

Träningstidningar - Prenumerationer med erbjudanden

Är du intresserad av träning i olika former? Gillar att röra på kroppen för att bli starkare, snabbare eller uthålligare. Ett sätt att inhämta inspiration till träningen är genom tidningar. Här har vi samlat erbjudanden på korta prenumerationer på träningstidningar.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online istället. Som en bonus får du då också en gåva på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 2 nr av Aktiv Träning + Vinterträningspaket med LED-reflexer för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Vinterpaketet från Active Fit består av handskar, mössa och en buff så att kan du hålla dig varm under kalla träningsdagar.

Till erbjudandet
Du sparar: 476 kr

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights

I FORM 4 nr + vinterlöpartights Active Fit Winter Tights I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Just nu får du med ett par vinterlöpartights från Active Fit på köpet!

Beställ 4 nummer av I FORM och få Active Fit Winter Tights för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

De här snygga och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit i ergonomisk modell ger optimal komfort och passform. Löpartightsen är i ett varmt vintermaterial som andas och har reflexer både fram och bak, så att du syns i mörkret.

Till erbjudandet
Du sparar: 614 kr

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Nu får du 6 nr av Aktiv Träning + Salomon löparjacka för 199,50 kr + 59,50 kr i porto och exp.

Salomon Agile-jackan är en lätt och allsidig löparjacka som skyddar dig mot väder och vind. Jackan är både vind- och vattentät. Stretchpanelerna under armarna ger ordentlig ventilation och du får bättre rörlighet då jacka följer kroppens form. Jacka har flera reflexer, så du syns i mörkret. En supersnygg jacka av bra kvalitet!

Till erbjudandet
Du sparar: 937 kr

Fler erbjudanden med träningstidningar visas nedan.