skip to main content

Prenumerationer på tidningar billigare än i butik

Billigare med prenumerationer tidningar än köpa lösnummer i butik.Att köpa lösnummer av tidningar i butik har en fördel i att man är fri att välja ny tidning när man vill. Det har dock sitt pris eftersom lösnummer kostar mer än att köpa som en prenumeration.

Förvånansvärt många som köper tidningar i butik väljer ändå samma tidning om och om igen. Det finns mycket pengar att spara på att istället välja prenumerationer på tidningar och det är ju så enkelt idag med Internet.

Börja prenumerationen genom ett erbjudande

Förlagen som ger ut tidningar har alltid bra erbjudanden för att locka till sig nya prenumeranter. Som ny prenumerant får man prova ett par nummer för rabatterat pris. Vanligt är att man får mellan 30-70% rabatt mot butikspris. Dessutom får man ofta något extra på köpet - inredningsprylar, biobiljetter, kläder eller skönhetsprodukter.

Förslag på tidningsprenumerationer

På den här sajten samlar vi erbjudanden på tidningsprenumeration.
>> Klicka här för att se hela listan.

Nedan ser du några exempel.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med prenumerationer tidningar. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med prenumerationer tidningar.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.