skip to main content

Erbjudande med Mina Första Fakta

Mina Första Fakta är en serie med annorlunda faktaböcker för barn från GoBokens Förskola. Mina Första Fakta ger barnet ökad förståelse både om sig själv och om omvärlden – något som ger barnet förutsättningar att hantera vardagens utmaningar. Mina första fakta är en bokserie för barn från 4 år. Här kan barnet lära sig om rymden, livet i havet, regnskogen och mycket mer.

Varje bok i serien handlar om ett nytt tema. För att engagera små barn har GoBoken valt att göra på ett nytt sätt – i stället för traditionella läroböcker innehåller Mina Första Fakta roliga och underhållande berättelser. Som medlem i Mina Första Fakta får ditt barn ungefär 1 gång i månaden ett nytt spännande bokpaket i brevlådan.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Mina Första Fakta.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.