skip to main content

Vitamail - Kosttillskott för Nordisk hälsa

Vitamail är ett norskt företag som tillverkar kosttillskott för människor som bor och lever i nordiskt klimat. I deras sortiment finns tillskott för bättre mag-tarmflora, hud, leder och skelett. Vitamail säljer sina tillskott som abonnemang och låter nya kunder prova första leveransen gratis eller till halva priset.

Vitamails aktuella erbjudanden

Prova 4Her tabletter i 60 dagar med 50% rabatt

Prova 4Her tabletter i 60 dagar med 50% rabatt

4Her tabletter innehåller 4 näringsämnen som har visat god effekt på kvinnors hälsoutmaningar: Damiana, Tigernöt, Ginseng...

Öppna erbjudandet

Flex5X kosttillskott för leder - Prova 60 dagar 50%

Flex5X kosttillskott för leder - Prova 60 dagar 50%

En ingrediens i kosttillskottet Flex 5X är kollagen typ 2. Det är en viktig beståndsdel av leder och brosk, som behövs...

Öppna erbjudandet

Fyra styrkor hos Vitamails kosttillskott

Vitamail själva lyfter upp att de värdesätter kvalitet, innovation och trygghet. De har speciellt lyft fram fyra styrkor som gör deras kosttillskott intressanta, effektiva och att lita på.

  1. Forskningsbaserade
  2. Högsta kvalitet på råvaror
  3. Säker produktion enligt europeiska riktlinjer
  4. Kvalitetskontroll hos Eurofins

Prenumerationsvillkor hos Vitamail

När du beställer en produkt från Vitamail genom deras erbjudanden blir du automatiskt uppskriven som prenumerant. Ett löpande abonnemang startar men det finns ingen bindningstid så du kan säga upp prenumerationen när som helst.

Tidsfristen för när du kan säga upp abonnemanget framgår av avtalet, och brukar ligga kring 30 dagar före nästa leveransdatum.

Prenumerationen kan du hantera själv genom en inloggning på Vitamails hemsida. Det går också att ta kontakt med Vitamail för att ställa frågor eller få hjälp från kundservice.