skip to main content

Wellvita - naturprodukter sedan 2009

Dansken Claus Toft Gleerup grundade Wellvita 2009 men har erfarenhet från naturproduktsbranschen i över 35 år genom sin far. Wellvita säljer hälsokost online i Sverige, Norge, Danmark, Finland och några till länder i Europa. Produkterna är framtagna för områden som artros, immunförsvar, energi, sömn och vikt.

Kampanjer på produkter hos Wellvita

Här listar vi kampanjer som Wellvita kör just nu på vissa utvalda produkter. Man kan köpa dessa för att testa en omgång eller som ett abonnemang.

Sedaforte kapslar för godare sömn - nu 50% rabatt

Sedaforte kapslar för godare sömn - nu 50% rabatt Citronmeliss, humle, kamomill och schisandra är växter som inkluderats i Sedaforte. Det är ett kosttillskott med syfte att förbättra sömnen. Wellvita tillverkar och säljer detta tillskott som tas en gång om dagen med vatten, för att ge ökad avslappning och sömn.

Prova Sedaforte idag

Du kan beställa och prova Sedaforte till halva priset på din första leverans. Burken skickas inom 2-6 vardagar och landar direkt i brevlådan. Det finns ingen bindningstid på abonnemang så du kan testa en leverans om du vill och säga upp inom 10 dagar.

Till erbjudandet Spara 150 kr!

Macoform för halva priset hos Wellvita

Macoform för halva priset hos Wellvita Macoform är ett kosttillskott som ska hjälpa till att få tarmfloran i balans. Det med syfte att minska risken för uppblåst mage, uppsvälldhet på grund av gaser. Wellvita säljer Macoform som innehåller kronärtskocka och maskros.

Man kan köpa en förpackning just nu till halva priset, endast 169 kr. Leverans av Macoform sker direkt till brevlådan inom 2-6 vardagar om den finns på lager.

Till erbjudandet Spara 169 kr!

Cartiflex Collagen för halva priset 50%

Cartiflex Collagen för halva priset 50% Cartiflex Collagen är ett kosttillskott från Wellvita som baseras på typ 2 kollagen, ingefära och boswellia. Det innehåller även tillskott av vitamin D, koppar och mangan som ska bidra till normal bildning av kollagen och god bindväv.

Wellvita säljer kosttillskott på internet och erbjuder just nu 50% på många av preparaten, bland annat Cartiflex Collagen. Man kan välja på att köpa engångspaket eller använda deras automatiska abonnemangsservice.

Till erbjudandet Spara 169 kr!