skip to main content

Wellvita: hälsofrämjande produkter sedan 2009

Dansken Claus Toft Gleerup grundade Wellvita 2009 men har erfarenhet från naturproduktsbranschen i över 35 år genom sin far. Wellvita säljer hälsokost online i Sverige, Norge, Danmark, Finland och några till länder i Europa. Produkterna är framtagna för områden som artros, immunförsvar, energi, sömn och vikt.

Kampanjer på produkter hos Wellvita

Här listar vi kampanjer som Wellvita kör just nu på vissa utvalda produkter här i Sverige. De marknadsför bland annat Macoform och Sedaforte till bra rabatt. Man kan köpa dessa för att testa en omgång eller som ett abonnemang.

Collagen Skin Improver 30 dagar för halva priset

Collagen Skin Improver 30 dagar för halva priset Wellvita har lanserat en ny produkt för huden. Den heter Collagen Skin Improver och innehåller kollagen från VERISOL®.

Collagen Skin Improver har neutral smak och levereras direkt till dig i sticks (portionsförpackningar) med doser av 2,5 gram per styck.

Just nu får man prova en 30-dagars förbrukning för halva priset. Du betalar 175 kr och får din leverans hem i brevlådan. Det är ingen bindningstid så du kan säga upp ditt abonnemang när som helst.

Till erbjudandet Spara 175 kr!

Sedaforte kapslar för godare sömn - nu 50% rabatt

Sedaforte kapslar för godare sömn - nu 50% rabatt Citronmeliss, humle, kamomill och schisandra är växter som inkluderats i Sedaforte. Det är ett kosttillskott med syfte att förbättra sömnen. Wellvita tillverkar och säljer detta tillskott som tas en gång om dagen med vatten, för att ge ökad avslappning och sömn.

Prova Sedaforte idag

Du kan beställa och prova Sedaforte till halva priset på din första leverans. Burken skickas inom 2-6 vardagar och landar direkt i brevlådan. Det finns ingen bindningstid på abonnemang så du kan testa en leverans om du vill och säga upp inom 10 dagar.

Till erbjudandet Spara 150 kr!

Macoform för halva priset hos Wellvita

Macoform för halva priset hos Wellvita Macoform är ett kosttillskott som ska hjälpa till att få tarmfloran i balans. Det med syfte att minska risken för uppblåst mage, uppsvälldhet på grund av gaser. Wellvita säljer Macoform som innehåller kronärtskocka och maskros.

Man kan köpa en förpackning just nu till halva priset, endast 169 kr. Leverans av Macoform sker direkt till brevlådan inom 2-6 vardagar om den finns på lager.

Till erbjudandet Spara 169 kr!

Fler erbjudanden med Wellvita