skip to main content

Äppelcidervinäger för fettförbränning

Äppelcidervinäger är ett ofta använt kosttillskott, antingen i flytande form eller som kapslar. Vinägern kommer från jäsning av äpplen och innehåller bland annat ättiksyra, vitaminer och mineraler.

Bantning genom ökad fettförbränning

I tusentals år har människor använt en liten skvätt äppelcidervinäger i syfte att gå ned i vikt. Bantningsmetoden sägs fungera så att den ökar fettförbränningen i kroppen. Vinäger sägs också stilla hungerkänslor, vilket kan bidra till viktnedgången.

Biverkningar av äppelcidervinäger?

Väldigt många har provat äppelcidervinäger men det finns egentligen inga biverkningar rapporterade. Vi använder ju även äppelcidervinäger i matlagning.

Köpa äppelcidervinäger/äppelvinäger online

Äppelcidervinäger i kapselform finns att köpa hos de flesta hälsokostbutiker både offline och online. Det går också att köpa direkt från tillverkarna när de har speciella prova-på erbjudanden.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med äppelcidervinäger.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.