skip to main content

Äppelcidervinäger & bantning - biverkningar, fettförbränning

Äppelcidervinäger är ett ofta använt kosttillskott, antingen i flytande form eller som kapslar. Vinägern kommer från jäsning av äpplen och innehåller bland annat ättiksyra, vitaminer och mineraler.

Bantning genom ökad fettförbränning

I tusentals år har människor använt en liten skvätt äppelcidervinäger i syfte att gå ned i vikt. Bantningsmetoden sägs fungera så att den ökar fettförbränningen i kroppen. Vinäger sägs också stilla hungerkänslor, vilket kan bidra till viktnedgången.

Biverkningar av äppelcidervinäger?

Väldigt många har provat äppelcidervinäger men det finns egentligen inga biverkningar rapporterade. Vi använder ju även äppelcidervinäger i matlagning.

Köpa äppelcidervinäger/äppelvinäger online

Äppelcidervinäger i kapselform finns att köpa hos de flesta hälsokostbutiker både offline och online. Det går också att köpa direkt från tillverkarna när de har speciella prova-på erbjudanden.

90 kapslar med Äppelcidervinäger för 59 kr (-32%)

90 kapslar med Äppelcidervinäger för 59 kr (-32%) En kapsel från Naturens Apotek innehåller 100 mg äppelcidervinäger och är gjort på naturligt extrakt. En burk innehåller 90 kapslar och räcker i 3 månader. Kostar endast 59 kr just nu (ord.pris 86 kr).

Till erbjudandet Spara 27 kr!