skip to main content

Erbjudande på Aktiv Träning prenumeration med premie

Aktiv Träning är en tidning för träningsintresserade. Tidningen gavs ut första gången 2008 i Danmark men finns idag även i Sverige och Norge. Aktiv Träning vänder sig både till nybörjare och mer rutinerade utövare av idrott. Huvudfokus på innehållet är roligare och motiverande träningsformer.

Om prenumeration på Aktiv Träning

Tidningen ges ut av Bonnier 12 ggr om året och följer årstidernas olika krav och möjligheter till fysisk träning. En prenumeration på tidningen gör att du smidigt och enkelt får hem senaste numret i brevlådan. För nya prenumeranter finns bra erbjudanden med fina premier som t.ex. pulsklocka och löparjacka. Du kan ofta sparar uppemot 1000 kr mot ordinarie pris på tidningsnumren och premien inräknat. Välj den premie som du tycker verkar spännande och kanske till och med har behov av. Kostnaden för tidningarna kan du alltid vara säker på är starkt rabatterad.

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt Beställer du 3 nr av Aktiv Träning i detta prenumerationserbjudande får du ActiveFit T-shirt och shorts på köpet, värde 499 kr.

Den kortärmade T-shirten från Active Fit har en snygg design och är tillverkad i ett mjukt material som andas. Framsidan är melerad i ljusgrått. Ryggen är av koksgrå mesh som bidrar till luftcirkulationen och ger naturlig rörelsefrihet så att du är bekväm ända från uppvärmningen till nedvarvningen.

Du betalar endast 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp för hela paketet.

Till erbjudandet
Du sparar: 639 kr

Aktiv Träning 2 nr + Active Fit Löparbälte

Aktiv Träning 2 nr + Active Fit Löparbälte Beställ 2 nummer av Aktiv Träning + Active Fit Löparbälte för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Ta enkelt och praktiskt med mobilen, nycklarna, kreditkort och annat på löpturen. Det välsittande, mjuka löparbältet från Active Fit har två flexibla fickor med dragkedja.

Fickorna anpassar sig efter dina behov som till exempel storleken på din mobil och håller sakerna stabilt på plats. Med två fickor – en till mobilen och en till nycklar och annat – riskerar du inte att repa mobilen.

Bältet är superelastiskt, enkelt att justera och har inbyggda reflexer. Fickorna är vattentäta, så du behöver inte vara rädd för regn.
Värde: 199:-

Till erbjudandet
Du sparar: 289 kr

Aktiv Träning + Craft löpartröja blå

Aktiv Träning + Craft löpartröja blå Beställ Aktiv Träning och få en Snygg löpartröja från Craft. Välj mellan följande abonnemang:

3 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

6 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 199,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

12 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 399,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som tillsvidareprenumeration och kan avslutas när som helst. Aktiv Träning utkommer 12 gånger om året.

Till erbjudandet
Du sparar: 739 kr

Fler erbjudanden med Aktiv Träning visas nedan.