skip to main content

Erbjudande på Aktiv Träning prenumeration med premie

Aktiv Träning är en tidning för träningsintresserade. Tidningen gavs ut första gången 2008 i Danmark men finns idag även i Sverige och Norge. Aktiv Träning vänder sig både till nybörjare och mer rutinerade utövare av idrott. Huvudfokus på innehållet är roligare och motiverande träningsformer.

Om prenumeration på Aktiv Träning

Tidningen ges ut av Bonnier 12 ggr om året och följer årstidernas olika krav och möjligheter till fysisk träning. En prenumeration på tidningen gör att du smidigt och enkelt får hem senaste numret i brevlådan.

För nya prenumeranter finns bra erbjudanden med fina premier som t.ex. pulsklocka och löparjacka. Du kan ofta sparar uppemot 1000 kr mot ordinarie pris på tidningsnumren och premien inräknat.

Välj den premie som du tycker verkar spännande och kanske till och med har behov av. Kostnaden för tidningarna kan du alltid vara säker på är starkt rabatterad.

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 3 nr av Aktiv Träning + PROX11 Full HD Actionkamera för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Denna smarta actionkameran väger endast 46 gram och har en 5-megapixelssensor som kan filma knivskarpa videor i 1080p Full HD med 30 fps (bilder per sekund).

Till erbjudandet Spara 749 kr!

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr Beställ Aktiv Träning som kort prenumeration och få ett Hasaki Omakase knivset på köpet. Välj på 2, 6 eller 12 nummer i din tidningsprenumeration. Oavsett vilken du väljer får du knivsetet hemskickat utan extra kostnad.

Hasaki Omakase-knivset
En japansk kockkniv ska uppfylla tre kriterier. Den ska vara välbalanserad, så den blir lätt att arbeta med under flera timmar, den ska vara extremt vass och den ska hålla skärpan länge.

Det gör både Nakiri kockkniv och Yanagiba filékniv som ingår i setet.

Till erbjudandet Spara 526 kr!

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Erbjudande på kort prenumeration med premie
2 nr av Aktiv Träning + Outpack vattentät ryggsäck för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött.

Till erbjudandet Spara 396 kr!