skip to main content

Erbjudande på Aktiv Träning prenumeration med premie

Aktiv Träning är en tidning för träningsintresserade. Tidningen gavs ut första gången 2008 i Danmark men finns idag även i Sverige och Norge. Aktiv Träning vänder sig både till nybörjare och mer rutinerade utövare av idrott. Huvudfokus på innehållet är roligare och motiverande träningsformer.

Om prenumeration på Aktiv Träning

Tidningen ges ut av Bonnier 12 ggr om året och följer årstidernas olika krav och möjligheter till fysisk träning. En prenumeration på tidningen gör att du smidigt och enkelt får hem senaste numret i brevlådan.

För nya prenumeranter finns bra erbjudanden med fina premier som t.ex. pulsklocka och löparjacka. Du kan ofta sparar uppemot 1000 kr mot ordinarie pris på tidningsnumren och premien inräknat.

Välj den premie som du tycker verkar spännande och kanske till och med har behov av. Kostnaden för tidningarna kan du alltid vara säker på är starkt rabatterad.

Aktiv Träning 3 nr + Craft träningströja

Aktiv Träning 3 nr + Craft träningströja Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Nu får du 3 nr av Aktiv Träning + Craft träningströja comfort zip för 99,50 kr.!

Liva upp din träning och ha det samtidigt riktigt bekvämt med den här långärmade träningströjan från Craft. Tröjan har ett snyggt och andningsbart material, som kan hålla värmen samtidigt som det låter huden andas, vilket gör att komforten är på topp.

Till erbjudandet Spara 650 kr!