skip to main content

Erbjudande på Aktiv Träning prenumeration med premie

Aktiv Träning är en tidning för träningsintresserade. Tidningen gavs ut första gången 2008 i Danmark men finns idag även i Sverige och Norge. Aktiv Träning vänder sig både till nybörjare och mer rutinerade utövare av idrott. Huvudfokus på innehållet är roligare och motiverande träningsformer.

Om prenumeration på Aktiv Träning

Tidningen ges ut av Bonnier 12 ggr om året och följer årstidernas olika krav och möjligheter till fysisk träning. En prenumeration på tidningen gör att du smidigt och enkelt får hem senaste numret i brevlådan. För nya prenumeranter finns bra erbjudanden med fina premier som t.ex. pulsklocka och löparjacka. Du kan ofta sparar uppemot 1000 kr mot ordinarie pris på tidningsnumren och premien inräknat. Välj den premie som du tycker verkar spännande och kanske till och med har behov av. Kostnaden för tidningarna kan du alltid vara säker på är starkt rabatterad.

Beställ Aktiv Träning och få snygg träningströja Kari Traa Mette

Beställ Aktiv Träning och få snygg träningströja Kari Traa Mette Aktiv Träning är tidningen som hjälper dig att komma i bättre form. Beställer du 3 nr av tidningen för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp får du just nu en snygg träningströja Kari Traa Mette utan extra kostnad.

Träningströja Kari Traa Mette
Kari Traa Mette är en snygg och feminin träningströja med en silkeslen yta. Tröjan följer kroppens former och ger optimal rörelsefrihet tack vare dess tunna och flexibla material. Modellen är dessutom svettransporterande och har snygga detaljer som krage, dragkedja i halsen samt meshpaneler under ärmarna och i sidan, vilket ger dig maximal komfort på löpturen. Värde: 499,-

Till erbjudandet
Du sparar: 618 kr

Beställ Aktiv Träning och få snygg löparjacka från Diadora

Beställ Aktiv Träning och få snygg löparjacka från Diadora Nu kan du springa genom blåsten utan att bekymra dig om att frysa. Den här löparjackan från Diadora är nämligen gjord för blåsiga dagar, vilka det finns en hel del av här i Norden.

Du får träningsjackan utan extra kostnad när du beställer en prenumeration på tidningen Aktiv Träning. Välj mellan 3 eller 6 nummer av tidningen.

Prenumerationserbjudanden
3 nr av Aktiv Träning + Diadora löparjacka för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

6 nr av Aktiv Träning + Diadora löparjacka för 199,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 869 kr

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 2 nr av Aktiv Träning + Vinterträningspaket med LED-reflexer för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Vinterpaketet från Active Fit består av handskar, mössa och en buff så att kan du hålla dig varm under kalla träningsdagar.

Till erbjudandet
Du sparar: 476 kr