skip to main content

Gratis mat i erbjudanden

Gratis mat med kupongMat är något vi alla behöver och det är en stor del av utgifterna varje månad. Med kuponger eller helt gratis mat kan du spara 1000-tals kronor varje år.

Matkuponger i butiken

Ett bra ställe att leta efter kuponger på är direkt i matbutiken. Många märken erbjuder smakrabatter. Det brukar hänga en bunt med rabattkuponger direkt på hyllan där produkten står. Vanligt är att man får prova en förpackning och få några kronors rabatt. Eller att man får en på köpet gratis ifall man köper flera.

Kuponger i mobilen för billigare mat

Allt mer blir digitaliserat. Det fanns en tid då man kunde klippa ut kuponger för billigare mat i reklamblad eller medlemstidningar. Idag har det mesta av detta flyttat ut på nätet. Se till att du inte missar bra erbjudanden och rabattkuponger på mat genom att ladda ner din matbutiks egen app.

ICA, Willys och Coop har alla varsin app för smartphones. I dessas kommer det varje vecka upp erbjudanden man kan aktivera och med kundkort får rabatten automatiskt när man drar det i kassan. Här finns det en hel del pengar att spara på matinköpen.

Tävla och vinna gratis mat

Ett annat sätt att komma över gratismat är att tävla och vinna presentkort på matvarubutiker. Både ICA och Coop brukar regelbundet anordna såna tävlingar på nätet.

Vinn presentkort 5000 kr för Coop

Vinn presentkort 5000 kr för Coop Delta i en kort undersökning och du kan vinna ett presentkort som ger dig 5000 kr att handla mat för hos Coop.

Till erbjudandet

Vinn ett presentkort till valfri matbutik

Välj presentkort till valfri matbutik Med 10 000 kr extra att handla mat för kan du fylla på förråden eller lyxa till vardagsmaten.

Till erbjudandet

Vinn en matkupong värd 10 000 kr

Vinn en matkupong värd 10 000 kr Varför betala för mat när man kan få den gratis. Genom att vinna denna matkupong kan du hämta ut mat och dryck från valfri matbutik. Du får plocka på dig mat för hela 10 000 kr, helt gratis.

Till erbjudandet

McDonald's gratis kuponger för mat och kaffe

McDonald's burgareÄven om det är ganska billigt i grunden kanske du vill ha gratis McDonald's mat?

Det finns en tävling just nu där du kan vinna kuponger som funkar i alla deras restauranger.

Till erbjudandet

Fler mattävlingar

Gratis smakprover i matbutiken på fredagar

På fredag eftermiddag brukar många butiker ha smakprovning av olika nya produkter. Det kan antingen vara butikens egen personal som står där och fixar små smakprover. Vanligt är också att utsända från varumärkena besöker butiken för att visa vad man kan laga med deras produkter.

Det är i regel bara små munsbitar men om du går runt till flera olika kan du kanske fylla på med gratis mat som räcker ett litet tag i alla fall och spara några kronor på mellanmål.