skip to main content

Prenumerationserbjudande på tidningen Vi Föräldrar

I tidningen Vi Föräldrar får du som läsare och förälder råd och stöd ditt föräldraskap. Du kan läsa om allt från babyprodukter till barnets utveckling. Som nybliven förälder är det lätt att man känner sig vilse. Det är det som tidningen Vi Föräldrar försöker hjälpa till med. Här finns artiklar om vitt och brett från familjeekonomi och barnsäkerhet till bra vardagsmat och hur man inreder barnrum.

Vi Föräldra utkommer med 14 nummer per år och ges ut av Bonnier. Om du vill prova tidningen kan du börja med ett bra erbjudande. Vi listar här prenumerationserbjudanden där man får några nummer till bra pris och ofta även en fin premie på köpet.

Vi Föräldrar 5 nr för 179 kr + Molnlampa & Kaninskallra

Vi Föräldrar 5 nr för 179 kr + Molnlampa & Kaninskallra Superdeal på Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar. Just nu kan du få 5 nr av Vi Föräldrar för endast 179 kr + porto! Dessutom får du en häftig molnlampa och en vit kaninskallra på köpet.

Till erbjudandet
Du sparar: 405 kr

Mysig filt + kaninsnutte + 5 nr av Vi föräldrar - 179 kr

Mysig filt + kaninsnutte + 5 nr av Vi föräldrar - 179 kr Just nu kan du få 5 nr av Vi Föräldrar + mysiga premier för barnrummet - Endast 179 kr + porto. Du sparar i allt 325 kr!
Du får allt detta:
- 5 nr av Vi föräldrar
- Mysig filt i vitt eller rosa - 100% bomull
- Mjuk kaninsnutte (tvättbar)
- Tidningen digitalt för din smartphone & surfplatta

Till erbjudandet
Du sparar: 325 kr

Vi Föräldrar 5 nr + bäddset och kaninskallra

Vi Föräldrar 5 nr + bäddset och kaninskallra Vi Föräldrar vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt information. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn.

Få 5 nr av Vi Föräldrar + bäddset + kaninskallra för endast 179 kr + porto.

Till erbjudandet
Du sparar: 450 kr

Fler erbjudanden med Vi Föräldrar visas nedan.