skip to main content

Prenumerationserbjudande på tidningen Vi Föräldrar

I tidningen Vi Föräldrar får du som läsare och förälder råd och stöd ditt föräldraskap. Du kan läsa om allt från babyprodukter till barnets utveckling. Som nybliven förälder är det lätt att man känner sig vilse. Det är det som tidningen Vi Föräldrar försöker hjälpa till med. Här finns artiklar om vitt och brett från familjeekonomi och barnsäkerhet till bra vardagsmat och hur man inreder barnrum.

Vi Föräldra utkommer med 14 nummer per år och ges ut av Bonnier. Om du vill prova tidningen kan du börja med ett bra erbjudande. Vi listar här prenumerationserbjudanden där man får några nummer till bra pris och ofta även en fin premie på köpet.

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Läsarna vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet.

Köp 5 nr av Vi Föräldrar för endast 159 kr + porto och få boken Fråga Barnpsykologen som gåva.

Boken samlar 142 av barnpsykologen Malin Bergströms svar på läsarfrågor om allt från sömn, trots och gränssättning till svåra föräldrarkänslor som utmattning och depression. Malin Bergströms svar i boken Fråga Barnpsykologen är konkreta samtidigt som de väcker insikt och förståelse.

Till erbjudandet Spara 484 kr!

Vi Föräldrar 5 nr + smidigaste & mjukaste skötbädden

Vi Föräldrar 5 nr + smidigaste & mjukaste skötbädden Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet.

Få 5 nr av Vi Föräldrar + smidigaste & mjukaste skötbädden för endast 179 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 320 kr!