skip to main content

Prenumerationserbjudande på tidningen Vi Föräldrar

I tidningen Vi Föräldrar får du som läsare och förälder råd och stöd ditt föräldraskap. Du kan läsa om allt från babyprodukter till barnets utveckling. Som nybliven förälder är det lätt att man känner sig vilse. Det är det som tidningen Vi Föräldrar försöker hjälpa till med. Här finns artiklar om vitt och brett från familjeekonomi och barnsäkerhet till bra vardagsmat och hur man inreder barnrum.

Vi Föräldra utkommer med 14 nummer per år och ges ut av Bonnier. Om du vill prova tidningen kan du börja med ett bra erbjudande. Vi listar här prenumerationserbjudanden där man får några nummer till bra pris och ofta även en fin premie på köpet.

Vi Föräldrar 5 nr + solskydd från EVY

Vi Föräldrar 5 nr + solskydd från EVY Få 5 nr av Vi Föräldrar + solskydd från EVY för endast 179 kr + porto.

Allt detta får du:
- 5 nr av Vi Föräldrar
Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. De vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt information.

- Prisbelönt solskydd från EVY
När du börjar prenumerera på Vi Föräldrar får du EVY solskyddsmousse SPF 50 (100 ml) och SPF 30 Kids (150 ml) som passar alla hudtyper, även överkänslig hy.

- TIDNINGEN DIGITALT
Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Vi Föräldrar i digitalt format för din smartphone och surfplatta!

Totalt värde 597:-

Till erbjudandet
Du sparar: 418 kr

Vi Föräldrar 5 nr för 179 kr + Molnlampa & Kaninskallra

Vi Föräldrar 5 nr för 179 kr + Molnlampa & Kaninskallra Superdeal på Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar. Just nu kan du få 5 nr av Vi Föräldrar för endast 179 kr + porto! Dessutom får du en häftig molnlampa och en vit kaninskallra på köpet.

Till erbjudandet
Du sparar: 405 kr