skip to main content

Vi Föräldrar erbjudande på prenumeration

I tidningen Vi Föräldrar får du som läsare och förälder råd och stöd ditt föräldraskap. Du kan läsa om allt från babyprodukter till barnets utveckling. Här finns artiklar om vitt och brett från familjeekonomi och barnsäkerhet till bra vardagsmat och hur man inreder barnrum.

Prenumerationserbjudanden från Vi Föräldrar med premier

Vi Föräldrar ges ut 14 gånger per år av Bonnier. Om du vill prova en prenumeration på tidningen kan du börja genom ett bra erbjudande. Vi listar här prenumerationserbjudanden där man får bra pris och en fin premie på köpet.

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt Passa på att teckna en prenumeration på tidningen Vi Föräldrar. Du får 5 nr för 179 kr och med på köpet följer en skötbädd och en snuttefilt med gosedjur.

Praktisk skötbädd. Grå skötbädd i 100% bomull med träknapp. Storlek: Hopfälld ca 28 x 30 cm
Värde 200 kr.

Mysig snuttefilt och gosedjur i ett, som bebisen kommer att älska länge! Tvättas i 40 grader. Storlek 35 x35 cm.
Värde 100 kr.

Till erbjudandet Spara 441 kr!

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Läsarna vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet.

Köp 5 nr av Vi Föräldrar för endast 159 kr + porto och få boken Fråga Barnpsykologen som gåva.

Boken samlar 142 av barnpsykologen Malin Bergströms svar på läsarfrågor om allt från sömn, trots och gränssättning till svåra föräldrarkänslor som utmattning och depression. Malin Bergströms svar i boken Fråga Barnpsykologen är konkreta samtidigt som de väcker insikt och förståelse.

Till erbjudandet Spara 484 kr!