skip to main content

Erbjudande med Släkthistoria

3 nr av Släkthistoria för 149 kr + Nordic Steamer i premie

3 nr av Släkthistoria för 149 kr + Nordic Steamer i premie Med en prenumeration på tidningen Släkthistoria får du värdefulla råd för din släktforskning. Andra släktforskares spännande historier ger dig inspiration och tips.

Beställ din prenumeration och få en fin premie på köpet. Välj mellan 3, 6 eller 12 nr av tidningen Släkthistoria från 149 kr + porto. En Nordic Steamer följer med utan extra kostnad.

Steamern är flexibel så att du enkelt kommer åt alla delar av plagget medan det fortfarande hänger på galgen. Steamerns vikt och storlek gör att den är optimal att ha med sig i resväskan så att du kan undvika skrynkliga kläder på resan.

25–30 sekunders uppvärmning
115 ml vattenbehållare
2 meter lång sladd

Värde: 799 kr.

Till erbjudandet Spara 917 kr!

Släkthistoria 3 nr + Vinyl TECH hörlurar

Släkthistoria 3 nr + Vinyl TECH hörlurar Släkthistoria är tidningen som gör jakten på dina rötter enklare och roligare. Här får du mängder av värdefulla råd som gör att du kan gå vidare med din släktforskning. Du får också veta mer om livet i Sverige förr i tiden – dina förfäders värld. Andra släktforskares spännande historier ger dig inspiration och tips. Varje nummer innehåller också nyheter och expertsvar på läsarfrågor.

Beställ 3 nummer av Släkthistoria + Vinyl TECH hörlurar för 129,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Med dessa funktionella hörlurar kan du njuta av musik, ljudböcker eller podcast i timmar. De är behagliga att bära med öronkuddar i mjukt skum, och storleken kan justeras så att de sitter perfekt.

Till erbjudandet Spara 544 kr!