skip to main content

Plaza Interiör prenumeration & erbjudande

Plaza Interiör är ett inredningsmagasin som ger mycket inspiration för hus och hem. I olika reportage får du som läsare ta del av charmiga, luxuösa, folkliga och välplanerade hem. Snygga bilder och inredningsdetaljer för dig som fullkomligt älskar inredning.

Prenumerationserbjudanden på Plaza Interiör

I varje nummer av tidningen får prenumeranter trendiga plocksidor, intressanta boktips och experttips från specialister hos olika inredningsföretag. En prenumeration på tidningen Plaza Interiör ger dig 12 nummer per år och som prenumerant får du tidningen direkt i brevlådan.

Här lägger vi tips på aktuella prenumerationserbjudanden där du kan beställa Plaza Interiör till rabatterat pris. Se om det finns en kampanj som tilltalar dig.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Plaza Interiör.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.