skip to main content

Plaza Interiör prenumeration & erbjudande

Plaza Interiör är ett inredningsmagasin som ger mycket inspiration för hus och hem. I olika reportage får du som läsare ta del av charmiga, luxuösa, folkliga och välplanerade hem. Snygga bilder och inredningsdetaljer för dig som fullkomligt älskar inredning.

Prenumeration på Plaza Interiör

I varje nummer av tidningen får prenumeranter trendiga plocksidor, intressanta boktips och experttips från specialister hos olika inredningsföretag. En prenumeration på tidningen Plaza Interiör ger dig 12 nummer per år och som prenumerant får du tidningen direkt i brevlådan.

Här lägger vi tips på aktuella prenumerationserbjudanden där du kan beställa Plaza Interiör till rabatterat pris. Se om det finns en kampanj som tilltalar dig.

Spara 24% på Plaza Interiör prenumeration

Spara 24% på Plaza Interiör prenumeration I det här erbjudandet på inredningstidningen Plaza Interiör sparar du 24% mot butikspris. Du får köpa 10 nr för 449 kr och får då hem tidningen bekvämt i brevlådan.

Du kan också välja ett längre abonnemang på en gång, som 15 nr eller 20 nr. Då kan du spara några procent till på din Plaza Interiör-prenumeration.

Till erbjudandet Spara 142 kr!