skip to main content

Erbjudande med Kombilotteriet som premie

Kombilotteriet är ett prenumerationslotteri, det vill säga man prenumererar på ett antal lotter varje månad. Med en lott i Kombilotteriet deltar man i fyra vinstdragningar med totalt 65 000 vinster. Vinstbevakning ingår så det finns ingen risk att man skulle missa en vinst. Alla vinster i Kombilotteriet är skattefria. Överskottet från lotteriet tillfaller lotteriets ägare, Socialdemokraterna och SSU.

Kombilotteriet har funnits i över 30 år och gjort över 1000 svenskar till miljonärer. Det är lotteriet i Sverige som man har störst chans i att bli just miljonär.

Kombilotteriets erbjudanden

Från och till erbjuder Kombilotteriet speciella kampanjer för den som vill börja en prenumeration. Då får man oftast sina första lotter lite billigare och ibland även en premie på köpet. När det finns såna kampanjer, då listar vi de här.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Kombilotteriet.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.