skip to main content

Gods & Gårdar prenumeration

Gods & Gårdar är tidningen som tar dig med till miljöer du inte trodde fanns. Med Gods & Gårdar får du följa med in i vackra herrgårdar, herrgårdssalar och slott som får dig stum av beundran.

Läs om familjerna som vårdar ett arv eller rustar sin nyköpta drömgård. Gods & Gårdar berättar hur man lever ett modernt liv i en oförstörd gammal miljö. Tidningen Gods & Gårdar passar alla som tycker om vackra miljöer och klassisk stil, historia, antikviteter, byggnadsvård, trädgård, god mat och ädla drycker.

Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på tidningen. Teckna en prenumeration om du vill spara några kronor. Ibland får man också en fin premie på köpet utan extra kostnad.

Gods & Gårdar 6 nr + skål ur serien Ostindia Floris

Gods & Gårdar 6 nr + skål ur serien Ostindia Floris Gods & Gårdar är ett unikt inredningsmagasin om det lustfyllda livet på svenska gårdar, slott och herresäten. De skriver för en mogen och köpstark målgrupp som älskar anrika miljöer och ser värdet i vårt kulturarv.

Få 6 nr av Gods & Gårdar + skål ur serien Ostindia Floris från Rörstrand för endast 299 kr + porto.

Idag finns det ostindiska porslinet i både stugor och slott över hela Sverige. Den klassiska dekoren har motstått tidens tand och modets svängningar lika bra som det äkta porslinet klarat moderna påfund som diskmedel och diskmaskiner.

Till erbjudandet Spara 444 kr!