skip to main content

Erbjudande med glas

2 champagneglas Essence på köpet med Allt i Hemmet

2 champagneglas Essence på köpet med Allt i Hemmet Beställ en kort prenumeration på Allt i Hemmet så får du 2 champagneglas från Iittala ur serien Essence. Klassiskt och vackert glas som passar både till fest och till vardags.

Champagneglaset är formgivet av Alfredo Häberli och har en modern, minimalistisk design och en spännande karaktär. Värde 318 kr.

Du betalar endast 199 kr + frakt 59 kr för hela välkomstpaketet som ny prenumerant. Efter introduktionserbjudandet övergår det till en tillsvidareprenumeration, om du inte säger upp abonnemanget.

Till erbjudandet Spara 509 kr!

Allt i Hemmet 6 nr + 2 champagneglas från Iittala

Allt i Hemmet 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Allt i Hemmet är Sveriges första inredningstidning och passar dig som gillar inredning och att pyssla hemma för att få ett fint och trivsamt hem.

Få 6 nr av Allt i Hemmet + 2 champagneglas från Iittala för endast 199 kr + porto.

2 klassiska champagneglas från Iittala ur serien Essence. Klassiskt och vackert glas som passar både till fest och till vardags. Champagneglaset är formgivet av Alfredo Häberli och har en modern, minimalistisk design och en spännande karaktär. Volym 21 cl.

Till erbjudandet Spara 509 kr!