skip to main content

Gratis fotobok - erbjudanden & rabattkoder

Att göra sin egen fotobok är idag en superenkel sak för den som har en dator och massa snygga foton. Det finns flera fototjänster online där man kan ladda upp bilder, klippa, styla och skriva texter till de olika fotona.

Ett tips är att innan du laddar upp dina bilder fixa till färger, kontraster och annan retuschering i ett bildbehandlingsprogram. Photoshop är det mest kända, men det kostar också en rejäl slant. Det finns alternativ som är helt gratis och duger alldeles utmärkt för vanlig fotoredigering. Kolla då in GIMP eller Pixlr.

Flera av de stora fotositerna som Photobox och Önskefoto erbjuder nya kunder möjligheten att göra sin första fotobok riktigt billigt. Ibland får man göra själva boken gratis och betalar bara frakt. Är det inte gratis erbjuds en rejäl rabatt, ofta mellan 50-80%, ibland mot en rabattkod eller utan.

Samlade rabatter & erbjudanden på fotoböcker

På den här sidan har vi samlat ihop de kampanjer och rabatter vi vet av just nu. Se om det är någon som passar dig om du vill göra en fotobok idag.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med fotobok.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.