skip to main content

Erbjudande med Får Jag Lov

Älskar du att dansa är tidningen Får Jag Lov något för dig. I tidningen möter du våra folkkäraste och mest aktuella artister, du får spännande skivtips och dansbandens egna turnélistor så att du inte missar ditt favoritbands spelningar. Får jag lov ger dig det senaste nytt som händer i branschen och var du hittar de bästa dansställena i landet. Tidningen Får Jag Lov utkommer med 6 nummer per år.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Får Jag Lov.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.