skip to main content

Erbjudande med Datormagazin

Datormagazin är datortidningen för den intresserade datoranvändaren. Tidningen Datormagazin innehåller djupare och mer avancerade artiklar än vad du hittar i andra datortidningar. Datormagazin väjer inte för att på ett handfast sätt förklara hur saker och ting fungerar. Som läsare ska du alltid känna att du har nytta av tidningen. I tidningen Datormagazin hittar du artiklar inom områden som säkerhet, mobilitet, webbutveckling, programmering, video- och bildhantering, Windows, Linux och Mac. I varje nummer av Datormagazin hittar du tester av nya intressanta produkter. Tidningen Datormagazin är Sveriges största tidskrift för intresserade datoranvändare och utkommer med ett nytt nummer varje månad.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Datormagazin.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.