skip to main content

Allt om Handarbete - Sömnadsmagasin & Stickmagasin

Allt om Handarbete är en modern och modeinspirerad handarbetstidning med massor av kreativa idéer. I tidningen hittar du mängder av inspiration inom mode, kläder och heminredning – allting kan du sticka eller sy själv. Tidningen Allt om Handarbete finns i två upplagor - som Stickmagasin och som Sömnadsmagasin. Båda är inspirerande och moderna med det senaste inom trender och design.

Sömnadsmagasin med flera mönsterark

Varje månad kommer ett nytt nummer med över 100 sidor med ca 30-40 nya och spännande modeller och mönsterark. Alla moment förklaras tydligt med detaljer, tekniker och vilka symoment som måste utföras.

Stickmagasin med stickmönster anpassade till säsong

I stickmagasinet får du mode anpassat till säsongen och årets storhelger. Tidningen täcker både stickning och virkning och i varje nummer ges förslag på 20-30 unika modeller du kan sticka eller virka.

Den som har en prenumeration på Allt om Handarbete kan byta mellan sömnadsmagasinet och stickmagasinet. Väl ansluten som prenumerant gör man det enkelt online på sin prenumerationssida.

Allt om handarbete Sömnadsmagasin 3 nr för 279 kr

Allt om handarbete Sömnadsmagasin 3 nr för 279 kr

ileadPassa på att prova 3 nr av Allt om Handarbete Sömnadsmagasin för 279 kr. Det är en rabatt på hela 35%. Erbjudandet gäller...

Öppna erbjudandet