skip to main content

Prenumeration på tidningen Affärsvärlden

Affärsvärlden är Sveriges kanske tyngsta tidning för affärer, börs och ekonomi. I tidningen kan man läsa intervjuer med några av de största affärsmännen och affärskvinnorna i Sverige. Det här är en tidning som har många år på nacken och har varit med ända sedan 4 januari 1901 då första numret gavs ut. Idén bakom tidningen är fortfarande densamma - att granska och analysera företag, politik och finansiella marknader.

Den sista december 2015 lanserade tidningen en egen fond - Affärsvärldenfonden. Det är en aktivt förvaltad fond som startades tillsammans med Lundmark & Co. Börsredaktionen på tidningen sitter med i placeringsrådet och deras analysmodell ligger till grund för valda investeringar.

Rabatt på Affärsvärlden genom prenumerationserbjudande

Som prenumerant på Affärsvärlden får du ekonomiska nyheter, börstips och smarta placeringsråd utifrån ekonomiska faktorer i samhället på börsen idag. Något som du kan använda både i ditt jobb och privat. Affärsvärlden kommer ut 41 ggr per år, på onsdagar. En rejäl rabatt och möjlighet att prova ett par nummer ges i prenumerationserbjudande som du kan hitta här nedanför.

Teckna hel- eller halvårsprenumeration på Affärsvärlden

Teckna hel- eller halvårsprenumeration på Affärsvärlden ileadVälj om du vill ha 20 nr eller 40 nr av tidningen i brevlådan framöver. Affärsvärlden är kanske inte den billigaste tidningen direkt, men det kan vara din bästa investering. Med alla tips, råd och rekommendationer för börsen kanske din portfölj ger bättre avkastning.

Till erbjudandet