skip to main content

Prenumeration på tidningen Affärsvärlden

Affärsvärlden är Sveriges kanske tyngsta tidning för affärer, börs och ekonomi. I tidningen kan man läsa intervjuer med några av de största affärsmännen och affärskvinnorna i Sverige. Det här är en tidning som har många år på nacken och har varit med ända sedan 4 januari 1901 då första numret gavs ut. Idén bakom tidningen är fortfarande densamma - att granska och analysera företag, politik och finansiella marknader.

Rabatt på Affärsvärlden genom prenumerationserbjudande

Som prenumerant på Affärsvärlden får du ekonomiska nyheter, börstips och smarta placeringsråd utifrån ekonomiska faktorer i samhället på börsen idag. Något som du kan använda både i ditt jobb och privat.

Mer om Affärsvärlden

Affärsvärlden kommer ut 41 ggr per år, på onsdagar. En rejäl rabatt och möjlighet att prova ett par nummer ges i prenumerationserbjudande som du kan hitta här nedanför. Detta är en av de mest populära affärstidningarna i Sverige med många trogna läsare, intresserade av investeringar och sparande.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Affärsvärlden.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.