skip to main content

Prenumerationserbjudande på V75-Guiden

V75-Guiden är Sveriges största och enda renodlade tidning om V75. Tidningen V75-Guiden utkommer varje vecka och är fylld med travsport och vinnartips som ökar dina chanser att vinna storkovan. Du får alltid massor av travstatistik, odds, kommentarer, reportage och slutsatser från experter och travkännare.

Missa inga nummer av V75-Guiden med bekväm prenumeration

Tidningen V75-Guiden släpps 60 ggr per år, vilket är drygt en gång i veckan. Som tidningsprenumerant får man hem varje nytt nummer bekvämt i brevlådan. Om du vill bli abonnent bör du ta del av de erbjudanden och kampanjer som finns på V75-Guiden. Här nedanför lägger vi upp aktuella tips för dig som vill köpa en prenumeration.

V75 Guiden erbjudande 15 nr för 599 kr

V75 Guiden erbjudande 15 nr för 599 kr ileadV75 Guiden, en tidning fylld med bara trav och V75. Det är Sveriges största i sin nisch och den ges ut varje vecka. Alla prenumeranter får tillgång till V75-Guiden som E-tidning.

Du kan bli prenumerant och köpa 15 nr för 599 kr. Vill du beställa en längre prenumeration kan du välja upp till 120 nr på en gång. Då får du tidningen i hela två år och sparar 40%.

Till erbjudandet Spara 152 kr!