skip to main content

Erbjudande med Q10

Q10 är ett ämne som naturligt finns i kroppens alla celler och behövs för att kunna producera energi. Det är dessutom en kraftig antioxidant som är livsnödvändigt för våra celler. Q10 fungerar både som ett tändstift och bränslet i en motor. Får cellerna för lite bränsle orkar de inte driva runt maskineriet, vilket leder till att cellens energiomsättning fungerar dåligt. Q10 löser detta problem och höjer tempot i produktionen av energi. Q10 är också en antioxidant och motverkar de fria radikalernas nedbrytande effekt på kroppens celler. Q10 har flera samarbetspartner som till exempel selen, vitamin E, vitamin C samt betakaroten och förstärker dessa antioxidanters effekt.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Q10.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.