skip to main content

Erbjudande med pysselklubb

Få kreativt pysselpaket från Club Creo för bara 59 kr

Få kreativt pysselpaket från Club Creo för bara 59 kr Ibland är det svårt att komma på bra idéer till roligt pyssel för sina barn. Och även om man gör det skall man ta sig tid att köpa in allt material, kanske i olika affärer. Många gånger måste man även köpa stora förpackningar för att upptäcka att man bara använder en bråkdel av innehållet.

Med Club Creo får ditt barn väl sammansatta hobbypaket, med en anpassad mängd material för att göra en eller flera saker helt färdiga. Du behöver inte komplettera med något. Varje paket innehåller olika teman för att ditt barn skall få varierande, roligt och kreativt pyssel.

Dessutom finns en steg-för-steg-beskrivning med till varje paket som visar hur/vad man gör med materialinnehållet.

Få ett provpaket från Club Creo för bara 59 kr!

Till erbjudandet Spara 90 kr!

Club Creo provpaket 59 kr - pysselklubb för barn

Club Creo provpaket 59 kr - pysselklubb för barn Ibland är det svårt att komma på bra idéer till roligt pyssel för sina barn. Och även om man gör det ska man ta sig tid att köpa in allt material, kanske i olika affärer. En pysselklubb för barn är lösningen.

Med Club Creo (tidigare Pyssliga Klubben) får ditt barn väl sammansatta hobbypaket, med en anpassad mängd material för att göra en eller flera saker helt färdiga. Du behöver inte komplettera med något. Varje paket innehåller olika teman för att ditt barn skall få varierande, roligt och kreativt pyssel.

Dessutom finns en steg-för-steg-beskrivning med till varje paket som visar hur/vad man gör med materialinnehållet.

Just nu får du ett provpaket från Club Creo för bara 59 kr.

Om du vill ge bort en prenumeration på pysselpaket som gåva finns det möjlighet till det. Klicka då på menyvalet Gåva på deras hemsida.

Läs mer om kanske Sveriges bästa pysselklubb för barn just nu.

Till erbjudandet Spara 90 kr!